Τετάρτη, 22 Φεβρουαρίου 2017
# M-NEWS:
ΑΘΗΝΑ:
ΘΕΣΣΑΛΟΝΙΚΗ:
Home | ΕΛΛΑΔΑ | [CNN Greece]: Τι έγραφε στις σημειώσεις της η Πόλα Ρούπα
[CNN Greece]: Τι έγραφε στις σημειώσεις της η Πόλα Ρούπα

[CNN Greece]: Τι έγραφε στις σημειώσεις της η Πόλα Ρούπα

Η εξέταση στις χειρόγραφες σημειώσεις που βρεθήκαν στο «επιχειρησιακό στρατηγείο» της Πόλας Ρούπα ολοκληρώθηκε για την αντιτρομοκρατική και τώρα άνοιξε το κεφάλαιο usb.

Στέλεχος της ΕΛΑΣ που διάβασε τις σημειώσεις είπε στο CNN Greece: «… Ήταν το γνωστό γράψιμο της Πόλας Ρούπα με αναλύσεις πολιτικές και οικονομικές. Ότι δηλαδή γράφει πάντα και στις προκηρύξεις του Επαναστατικού Αγώνα».

Το CNN Greece αποκαλύπτει όμως την παράγραφο στα κείμενα που ευθέως παρέπεμψε τις Αρχές στο ποιο θα είναι το επόμενο χτύπημα της. Η παράγραφος έχει τίτλο «Το ξεπούλημα του λιμανιού» και αναφέρει:

Για λόγους δημοσιογραφικής τάξης το CNN Greece δεν δημοσιεύει και δυο ονόματα εφοπλιστών αλλά και δημοτικών παραγόντων του Πειραιά που αναφέρονται στην παράγραφο.

Οι Αρχές συνδέουν αυτές τις σημειώσεις με τα στοιχεία που είχαν εντοπίσει κατά τη σύλληψη του μέλους του Επαναστατικού Αγώνα Αντώνη Σταμπούλο. Πιστεύουν δηλαδή ότι ο επιχειρησιακός τρόπος χτυπήματος θα γινόταν όπως αναγραφόταν σε εκείνες τις σημειώσεις.

Επίσης στις σημειώσεις υπάρχει και μια παράγραφος με τίτλο «περικοπές συντάξεων 3o μνημόνιο», ακολουθούσε ένα κείμενο οικονομικό και αμέσως μετά υπήρχαν γραμμένα τα ονόματα των πολιτικών.

Πάντως στην αντιτρομοκρατική προκαλεί εντύπωση πως κατάφεραν να στρατολογήσουν τόσο γρήγορα νέα άτομα μετά και τη δεύτερη σύλληψη του Νίκου Μαζιώτη.

… Δείτε ολόκληρο το άρθρο στη σελίδα που δημοσιεύτηκε – Πηγή: CNN GREECE

ΣΧΟΛΙΑ

Κάνε like τη σελίδα μας στο Facebook

Κάνε like για να μαθαίνεις τις ειδήσεις που ξεχωρίζουν!