Δευτέρα, 22 Απριλίου 2019
# M-NEWS:
Home | ΕΛΛΑΔΑ | [CNN Greece]: Δύτες φωτογραφήθηκαν με τουρκική σημαία στο βυθό της Σούδας (pics)
[CNN Greece]: Δύτες φωτογραφήθηκαν με τουρκική σημαία στο βυθό της Σούδας (pics)

[CNN Greece]: Δύτες φωτογραφήθηκαν με τουρκική σημαία στο βυθό της Σούδας (pics)

Δύτες του τουρκικού πολεμικού ναυτικού έβγαλαν φωτογραφίες με την τουρκική σημαία στο βύθο του κόλπου της Σούδας , εντός ελληνικών χωρικών υδάτων, στο πλαίσιο νατοϊκής άσκησης.

Η άσκηση ARIADNE-19 διοργανώθηκε από την Ελλάδα ως μέρος της Μόνιμης Ομάδας Εργασίας Ναρκών του ΝΑΤΟ-2 (SNMCG-2), στο διάστημα 14-21 Μαρτίου.

Στο πλαίσιο της άσκησης στο διάστημα από 14 έως 17 Μαρτίου, κατέπλευσαν στον κόλπο της Σούδας αρκετά πολεμικά σκάφη της Νατοϊκής δύναμης SNMCMG-2 (Standing NΑΤΟ Mine Countermeasures Group 2).

Μεταξύ αυτών ήταν και το τουρκικό ναρκαλιευτικό TCG Akçakoca ενώ όπως αναφέρει το υπουργείο Άμυνας της Τουρκίας που δημοσίευσε και τις φωτογραφίες έγινε εκπαίδευση για την καταπολέμηση των ναρκών και εκρηκτικών.

Εκεί λοιπόν οι Τούρκοι δύτες των ειδικών δυνάμεων SAS φωτογραφήθηκαν κρατώντας την τουρκική σημαία στο βυθό του κόλπου της Σούδας.

Σημειώνεται πως η ανάρτηση του τουρκικού Υπουργείου Άμυνας έγινε retweet και από τον επίσημο λογαριασμό της Ναυτικής Διοίκησης του ΝΑΤΟ, ωστόσο λίγο αργότερα «κατέβηκε».

… Δείτε ολόκληρο το άρθρο στη σελίδα που δημοσιεύτηκε – Πηγή: CNN GREECE

ΣΧΟΛΙΑ

Κάνε like τη σελίδα μας στο Facebook

Κάνε like για να μαθαίνεις τις ειδήσεις που ξεχωρίζουν!