Πέμπτη, 20 Ιουνίου 2019
# M-NEWS:
Home | ΠΟΛΙΤΙΚΗ | [CNN Greece]: Οι δύο κατηγορίες ψηφοφόρων που στοχεύουν Τσίπρας και Μητσοτάκης
[CNN Greece]: Οι δύο κατηγορίες ψηφοφόρων που στοχεύουν Τσίπρας και Μητσοτάκης

[CNN Greece]: Οι δύο κατηγορίες ψηφοφόρων που στοχεύουν Τσίπρας και Μητσοτάκης

Μπαίνοντας στην τελική ευθεία των ευρωεκλογών , Αλέξης Τσίπρας και Κυριάκος Μητσοτάκης επιστρατεύουν τα επιχειρήματά τους με στόχο δύο κατηγορίες ψηφοφόρων: Τους αναποφάσιστους και τους νέους ψηφοφόρους επιδιώκοντας τη μέγιστη δυνατή συσπείρωση.

Οι νέοι ψηφοφόροι αγγίζουν περίπου τις 700 χιλ. ενώ σημαντικό παραμένει το ποσοστό των αναποφάσιστων καθώς αυτές οι δύο κατηγορίες είναι που θα δώσουν και τη νίκη των εκλογών.

Για αυτό το λόγο ο πρωθυπουργός Αλέξης Τσίπρας συνεχίζει το μπαράζ των επισκέψεών του σε πόλεις της Ελλάδας, όπως και ο κ. Μητσοτάκης, ενώ σε ό,τι αφορά την πρόεδρο του ΚΙΝΑΛ Φώφη Γεννηματά φαίνεται ότι παραμένει στην 3η θέση των δημοσκοπήσεων και μένει αυτό να αποδειχθεί στην πράξη.

Ο αρχηγός της αξιωματικής αντιπολίτευσης στοχεύει στις δύο κατηγορίες των ψηφοφόρων εξηγώντας ακριβώς τι θα κάνει με φόρους και τις μεταρρυθμίσεις που υπόσχεται, ενώ ο πρωθυπουργός στοχεύει στο θετικό μήνυμα που εκπέμπει η οικονομία αναδεικνύοντας το γεγονός ότι η χώρα πορεύεται εκτός μνημονίων και άρα μπορεί από μόνη της να προγραμματίσει τη δημοσιονομικά της.

Και οι δύο κοιτάνε το Κέντρο

Ωστόσο, η τακτική των τελευταίων ημερών από τους δύο μονομάχους δείχνει και το στόχο που έχουν. Ο Κυριάκος Μητσοτάκης και ο Αλέξης Τσίπρας στοχεύουν στους ψηφοφόρους του κέντρου. Τους λεγόμενους μετριοπαθείς και τους ψηφοφόρους του ΠΑΣΟΚ .

… Δείτε ολόκληρο το άρθρο στη σελίδα που δημοσιεύτηκε – Πηγή: CNN GREECE

ΣΧΟΛΙΑ

Κάνε like τη σελίδα μας στο Facebook

Κάνε like για να μαθαίνεις τις ειδήσεις που ξεχωρίζουν!