Σάββατο, 26 Μαΐου 2018
# M-NEWS:
ΑΘΗΝΑ:
21 °C 1 kmh
ΘΕΣΣΑΛΟΝΙΚΗ:
21 °C 2 kmh
Home | ΕΛΛΑΔΑ | [CNN Greece]: Δύο γνωστοί αντιεξουσιαστές ταυτοποιήθηκαν ότι πήγαιναν στην κατάληψη Gare
[CNN Greece]: Δύο γνωστοί αντιεξουσιαστές ταυτοποιήθηκαν ότι πήγαιναν στην κατάληψη Gare

[CNN Greece]: Δύο γνωστοί αντιεξουσιαστές ταυτοποιήθηκαν ότι πήγαιναν στην κατάληψη Gare

Δυο γνωστοί αντιεξουσιαστές, που έχουν απασχολήσει τις Αρχές με συλλήψεις και προσαγωγές στο φάκελό τους, αποδεικνύεται από τα αποτελέσματα των εργαστηριακών εξετάσεων ότι είχαν βρει καταφύγιο στο τριώροφο κτίριο της οδού Καλλιδρομίου το οποίο έχει καταληφθεί από άτομα του αντιεξουσιαστικού χώρου και είναι γνωστό ως“κατάληψη Gare” .

Η ΕΛΑΣ είχε τη δυνατότητα μετά από δυο επιχειρήσεις ανακατάληψης που είχε κάνει να συγκεντρώσει αποτυπώματα και DNA, με αποτέλεσμα να έχουν ταυτοποιηθεί άτομα που πήγαιναν στο συγκεκριμένο κτίριο. Το γεγονός μάλιστα ότι πρόκειται για άτομα του αντιεξουσιαστικού χώρου με δράση στα Εξάρχεια αποδεικνύει για μια ακόμη φορά ότι το συγκεκριμένο κτίριο αποτελούσε και αποτελεί ορμητήριο και κρησφύγετο ατόμων που έχουν απασχολήσει τις Αρχές.

Σύμφωνα με πληροφορίες του CNN Greece το ένα από τα άτομα που έχει ταυτοποιηθεί είναι ηλικίας 28 ετών με αρχικά Κ.Ι. και είχε συλληφθεί το Δεκέμβρη του 2015 για την επίθεση στα γραφεία της Χρυσής Αυγής στην οδό Δελληγιάννη ενώ ένα χρόνο πριν στις 28 Ιουλίου του 2014 ο ίδιος με μια ακόμα ομάδα αντιεξουσιαστών είχαν έρθει στα χέρια στους Αμπελοκήπους με άλλη ομάδα αντιεξουσιαστών. Το ενδιαφέρον μάλιστα σε αυτή τη συμπλοκή ήταν ότι στην αντίπαλη ομάδα ήταν ένας από τους αντιεξουσιαστές που είχαν κατηγορηθεί για τον εμπρησμό και την δολοφονία των υπαλλήλων της τράπεζας Μαρφίν.

… Δείτε ολόκληρο το άρθρο στη σελίδα που δημοσιεύτηκε – Πηγή: CNN GREECE

ΣΧΟΛΙΑ

Κάνε like τη σελίδα μας στο Facebook

Κάνε like για να μαθαίνεις τις ειδήσεις που ξεχωρίζουν!