Δευτέρα, 17 Ιουνίου 2019
# M-NEWS:
Home | ΕΛΛΑΔΑ | [CNN Greece]: Δίκη Πάσσαρη – Εισαγγελέας: Ιδιαίτερα σκληρός απέναντι στα θύματά του, να κηρυχθεί ένοχος
[CNN Greece]: Δίκη Πάσσαρη – Εισαγγελέας: Ιδιαίτερα σκληρός απέναντι στα θύματά του, να κηρυχθεί ένοχος

[CNN Greece]: Δίκη Πάσσαρη – Εισαγγελέας: Ιδιαίτερα σκληρός απέναντι στα θύματά του, να κηρυχθεί ένοχος

«Αποδεικνύεται πως ο κατηγορούμενος λειτούργησε ψυχρά, νηφάλια με ιδιαίτερη σκληρότητα απέναντι στα θύματά του, με εμφανή έλλειψη ηθικών αναστολών και περιφρόνηση της ανθρώπινης ζωής. Να κηρυχθεί ένοχος όπως κατηγορείται».

Αυτά είπε το πρωί της Πέμπτης (09/05) η εισαγγελέας του Μικτού Ορκωτού Δικαστηρίου, αναφερόμενη στον διαβόητο κακοποιό Κώστα Πάσσαρη , ενώ η πολιτική αγωγή έκανε λόγο για έναν αδίστακτο εγκληματία, προσομοιάζοντάς τον με τον «Ορέστη» της Κύπρου.

Η εισαγγελέας πρότεινε να κηρυχθεί ένοχος ο Κωνσταντίνος Πάσσαρης, ο οποίος κρατείται σε φυλακές της Ρουμανίας, για σωρεία ανθρωποκτονιών, απόπειρων ανθρωποκτονιών, ληστειών που φέρεται να διέπραξε το 2001, ανάμεσά τους και η αιματηρή απόδρασή του από το νοσοκομείο Γεννηματάς, ενώ πρότεινε, επίσης, να μην αναγνωριστεί το ελαφρυντικό της μετέπειτα καλής συμπεριφοράς μετά την πράξη.

«Δεν αρκεί η καλή διαγωγή στη φυλακή. Δεν είναι μεταμέλεια οι εκθέσεις ζωγραφικής. Απαιτείται θετική δράση και ο κατηγορούμενος δεν έχει αποκαλύψει κανένα στοιχείο για την υπόθεση, όπως πού βρήκε το πιστόλι με τη βοήθεια του οποίου απέδρασε», είπε.

Η πολιτική αγωγή έκανε λόγο για έναν αδίστακτο εγκληματία, ο οποίος σήμερα προσποιείται για τη μετάνοιά του. Χαρακτήρισε τον Πάσσαρη ως ένα «μοναδικό φαινόμενο στην εγκληματική ιστορία του τόπου» προσομοιάζοντάς το με τον «Ορέστη» της Κύπρου.

«Η μόνη διαφορά είναι ότι ο Κύπριος τα έβαζε σε βαλίτσες, ενώ ο Πάσσαρης τα άφηνε στο δρόμο ελεύθερα» επεσήμανε ο κ. Αναγνωστάκης, καταθέτοντας αίτημα στο δικαστήριο να διερευνηθούν οι μέχρι σήμερα άγνωστοι συνεργοί της απόδρασης του Πάσσαρη.

… Δείτε ολόκληρο το άρθρο στη σελίδα που δημοσιεύτηκε – Πηγή: CNN GREECE

ΣΧΟΛΙΑ

Κάνε like τη σελίδα μας στο Facebook

Κάνε like για να μαθαίνεις τις ειδήσεις που ξεχωρίζουν!