Τρίτη, 23 Ιουλίου 2019
# M-NEWS:
Home | ΕΛΛΑΔΑ | [CNN Greece]: Δίκη Χρυσής Αυγής: Τηλεφώνησα σε στέλεχος για τον Φύσσα, παραδέχτηκε ο κατηγορούμενος Ιωάννης Άγγος
[CNN Greece]: Δίκη Χρυσής Αυγής: Τηλεφώνησα σε στέλεχος για τον Φύσσα, παραδέχτηκε ο κατηγορούμενος Ιωάννης Άγγος

[CNN Greece]: Δίκη Χρυσής Αυγής: Τηλεφώνησα σε στέλεχος για τον Φύσσα, παραδέχτηκε ο κατηγορούμενος Ιωάννης Άγγος

Άρχισαν οι απολογίες των κατηγορουμένων της Χρυσής Αυγής , με τον Ιωάννη Άγγο, κατηγορούμενο για ένταξη σε εγκληματική οργάνωση και για συνέργεια στην δολοφονία του Παύλου Φύσσα , να καλείται πρώτος ενώπιον της έδρας.

Η πρόεδρος του δικαστηρίου, Μαρία Λεπενιώτη, ζήτησε από τον κατηγορούμενο να καταθέσει για τα όσα συνέβησαν το βράδυ της 17ης Σεπτεμβρίου 2013, από τη στιγμή που βρέθηκε στην καφετέρια «Κοράλλι» -δίπλα στην παρέα του Παύλου Φύυσα – μαζί με το συγκατηγορούμενό του Λέοντα Τσαλίκη.

Αρχικά στην απολογία του ο Άγγος, ένας εκ των υπευθύνων ασφαλείας της Τοπικής Οργάνωσης Νίκαιας της Χρυσής Αυγής, είπε πως όλα τα τηλεφωνήματα που έκανε σε μέλη της Τοπικής Οργάνωσης αφορούσαν είτε τον αγώνα ποδοσφαίρου, είτε κάποια θέματα ενόψει της ίδρυσης Σωματείου στη Ζώνη του Περάματος.

Αναφερόμενος στα όσα διαδραματίστηκαν ενός της καφετέριας «Κοράλλι», υποστήριξε ότι εκείνος και ο Τσαλίκης έκατσαν σε τραπέζι μπροστά από την παρέα του Παύλου Φύσσα και δέχτηκαν σχόλια όπως «φασίστες στο Κερατσίνι δεν χωράνε», τα οποία και για περίπου μισή ώρα αγνόησαν.

Ο κατηγορούμενος, με εμφανείς αντιφάσεις αναφορικά με τη χρονική παράθεση των γεγονότων και μετά από συνεχείς ερωτήσεις της προέδρου του Τριμελούς Εφετείου Κακουργημάτων, παραδέχθηκε εκ νέου πως ήταν αυτός που έκανε το κρίσιμο τηλεφώνημα στον υπεύθυνο πολιτικής δράσης της ΤΟ Νίκαιας της Χρυσής Αυγής, Ιωάννη Καζαντζόγλου.

… Δείτε ολόκληρο το άρθρο στη σελίδα που δημοσιεύτηκε – Πηγή: CNN GREECE

ΣΧΟΛΙΑ

Κάνε like τη σελίδα μας στο Facebook

Κάνε like για να μαθαίνεις τις ειδήσεις που ξεχωρίζουν!