Δευτέρα, 11 Νοεμβρίου 2019
# M-NEWS:
Home | ΕΛΛΑΔΑ | [CNN Greece]: Δίκη Χρυσής Αυγής – Απολογία Λαγού: Δεν έχω καμία εμπιστοσύνη στην Ελληνική Δικαιοσύνη (pics)
[CNN Greece]: Δίκη Χρυσής Αυγής – Απολογία Λαγού: Δεν έχω καμία εμπιστοσύνη στην Ελληνική Δικαιοσύνη (pics)

[CNN Greece]: Δίκη Χρυσής Αυγής – Απολογία Λαγού: Δεν έχω καμία εμπιστοσύνη στην Ελληνική Δικαιοσύνη (pics)

Αρνήθηκε κάθε πράξη που του αποδίδεται, ενώ δήλωσε ευθαρσώς ότι δεν έχει καμία εμπιστοσύνη στην Ελληνική Δικαιοσύνη. Ο λόγος για τον ανεξάρτητο ευρωβουλευτή, Ιωάννη Λαγό ο οποίος απολογήθηκε σήμερα Τετάρτη (30/10), στη δίκη της Χρυσής Αυγής για το κακούργημα της διεύθυνσης εγκληματικής οργάνωσης.

«Οι πράξεις που μου αποδίδονται είναι ομιλίες, τηλέφωνα και μηνύματα από συρραφή. Δεν έχω να απολογηθώ για τίποτα και ο λόγος που είμαι εδώ είναι να ακουστεί η φωνή μου γιατί έξι χρόνια μετά το τραγικό περιστατικό δεν μας δόθηκε ο λόγος και το δικαίωμα να απαντήσω σε αυτά που με κατηγορούσαν», είπε ο πρώην βουλευτής της Χρυσής Αυγής και πρόσθεσε «δεν έχω καμία εμπιστοσύνη στην ελληνική Δικαιοσύνη» γιατί «δεν ασχολήθηκε με την υπόθεση Σαμαρά και το σχετικό βίντεο». Όπως ανέφερε, στόχος ήταν «να δημιουργήσουν μια εντύπωση για μας ότι είμαστε δολοφόνοι και κακούργοι και ότι οι υποψήφιοί μας πρέπει να τρομοκρατηθούν».

Ισχυρίστηκε δε ότι τα δικαιώματά του έχουν καταπατηθεί, ενώ αναφέρθηκε και στις διαφωνίες που είχε με το Νίκο Μιχαλολιάκο και οδήγησαν στην αποχώρησή του από τη Χρυσή Αυγή μετά τις ευρωεκλογές και τη δημιουργία ενός νέου φορέα.

Για τη δολοφονία του Παύλου Φύσσα

Ο κατηγορούμενος αναφορικά με τη δολοφονία του Παύλου Φύσσα υποστήριξε πως ενημερώθηκε από τον Γιώργο Πατέλη με τον οποίο είχαν συχνές τηλεφωνικές κλήσεις, ωστόσο αν και μίλησε τη νύχτα με το Νίκο Μιχαλολιάκο, δεν του ανέφερε απολύτως τίποτα, γιατί «δεν ήταν κάτι βέβαιο».

Είπε χαρακτηριστικά: «Στις 00:40 την νύχτα με πήρε τηλέφωνο για να μου πει το πρόγραμμα της επόμενης ημέρας.

… Δείτε ολόκληρο το άρθρο στη σελίδα που δημοσιεύτηκε – Πηγή: CNN GREECE

ΣΧΟΛΙΑ

Κάνε like τη σελίδα μας στο Facebook

Κάνε like για να μαθαίνεις τις ειδήσεις που ξεχωρίζουν!