Τρίτη, 19 Νοεμβρίου 2019
# M-NEWS:
Home | ΕΛΛΑΔΑ | [CNN Greece]: ΔΕΗ: Έτσι θα ρυθμίσετε τις οφειλές σας μέσω τηλεφώνου
[CNN Greece]: ΔΕΗ: Έτσι θα ρυθμίσετε τις οφειλές σας μέσω τηλεφώνου

[CNN Greece]: ΔΕΗ: Έτσι θα ρυθμίσετε τις οφειλές σας μέσω τηλεφώνου

Ακόμα και με ένα SMS θα μπορούν οι οφειλέτες απλήρωτων λογαριασμών ρεύματος ΔΕΗ να ρυθμίζουν ποσά έως και 5.000 ευρώ.

Οι αρμόδιοι υπάλληλοι της επιχείρησης, μέσω του τηλεφωνικού αριθμού 11770, θα ενημερώνουν τους ενδιαφερομένους ανάλογα με το ύψος των οφειλών τους, για το ποσό της προκαταβολής που θα πρέπει να πληρώσουν αλλά και τον αριθμό των μηνιαίων δόσεων.

Με αυτό τον τρόπο δίνεται η δυνατότητα σε όσους χρωστούν και θέλουν να ρυθμίσουν τις οφειλές τους να τηλεφωνούν αποφεύγοντας τις ουρές στα καταστήματα της επιχείρησης.

Η υπηρεσία του τηλεφωνικού κέντρου 11770, έχει ενεργοποιηθεί.

Πώς θα λειτουργεί η νέα υπηρεσία

Οι οφειλέτες θα καλούν το πενταψήφιο νούμερο 11770 και έχοντας μπροστά τους την αστυνομική τους ταυτότητα και τον ΑΦΜ θα μπορούν να ζητούν τον διακανονισμό των χρεών τους. Στη συνέχεια ο αρμόδιος υπάλληλος θα τους γνωστοποιεί τη δυνατότητα ρύθμισης που έχουν.

Αφού οι οφειλέτες συμφωνήσουν τότε η επιχείρηση θα τους αποστέλλει μήνυμα SMS στο κινητό τους με την προθεσμία κατάθεσης της προκαταβολής και τον ηλεκτρονικό κωδικό πληρωμής.

Η δυνατότητα ηλεκτρονικής πληρωμής

Οι πελάτες της ΔΕΗ θα μπορούν και πάλι χωρίς να επισκεφθούν κατάστημα να πληρώνουν ηλεκτρονικά. Η δυνατότητα αυτή δίνεται είτε μέσω της ιστοσελίδας της ΔΕΗ είτε μέσω web banking με τη χρήση της χρεωστικής ή της πιστωτικής τους κάρτας.

… Δείτε ολόκληρο το άρθρο στη σελίδα που δημοσιεύτηκε – Πηγή: CNN GREECE

ΣΧΟΛΙΑ

Κάνε like τη σελίδα μας στο Facebook

Κάνε like για να μαθαίνεις τις ειδήσεις που ξεχωρίζουν!