Σάββατο, 24 Αυγούστου 2019
# M-NEWS:
Home | ΕΛΛΑΔΑ | [CNN Greece]: Χίος: Βρέθηκαν οι κληρονόμοι για το 1.000.000 ευρώ
[CNN Greece]: Χίος: Βρέθηκαν οι κληρονόμοι για το 1.000.000 ευρώ

[CNN Greece]: Χίος: Βρέθηκαν οι κληρονόμοι για το 1.000.000 ευρώ

Βρέθηκαν οι κληρονόμοι για το 1.000.000 ευρώ που άφησε πίσω του ένας ρακένδυτος γέροντας , ο οποίος πέθανε στη Χίο .

Ο 89χρονος Παντελής Τσόφλιας, σίγουρα ασυνήθιστη περίπτωση ανθρώπου, κυκλοφορούσε σχεδόν ρακένδυτος, με μια χαρακτηριστική μπαστούνα στο χέρι και με τυλιγμένο στο κεφάλι του ένα κιτρινωπό μαντήλι, ενώ διέμενε σε ένα ετοιμόρροπο σπίτι.

Σύμφωνα με το alithia.gr , η μόνη του τουλάχιστον εμφανής πολυτέλεια ήταν όταν πήγαινε εδώ και χρόνια στο ταμείο συστημικής τράπεζας καταθέτοντας στο Ταμείο, όσα ακριβώς κέρδιζε από την σκληρή εργασία του στις οικοδομές και αργότερα σχεδόν ατόφια την σύνταξη του.

Υπολογίζεται ότι πριν την μετατροπή της δραχμής σε ευρώ οι καταθέσεις του ξεπερνούσαν τα 330.000.000 δραχμές, ενώ σήμερα υπολογίζεται ότι ξεπερνούν το ένα εκατομμύριο ευρώ.

Σύμφωνα με το chiosnews.com που επικαλείται τραπεζικούς κύκλους, ο 89χρονος ήταν άτεκνος ωστόσο είχε κοντινούς συγγενείς, οι οποίοι και τον φρόντιζαν τα χρόνια που είχε καταπέσει και άρα θα είναι και οι νόμιμοι κληρονόμοι του, εφόσον δεν έχει αφήσει διαθήκη.

Όπως αναφέρουν τα δημοσιεύματα του τοπικού τύπου, οι κάτοικοι του νησιού κάνουν λόγο για έναν ιδιαίτερα εργατικό άνθρωπο, που περηφανευόταν πως κατάφερνε να συντηρεί μέχρι και 14 περιβόλια, ενώ πριν περίπου δύο μήνες κάποιοι προσπάθησαν να

… Δείτε ολόκληρο το άρθρο στη σελίδα που δημοσιεύτηκε – Πηγή: CNN GREECE

ΣΧΟΛΙΑ

Κάνε like τη σελίδα μας στο Facebook

Κάνε like για να μαθαίνεις τις ειδήσεις που ξεχωρίζουν!