Τρίτη, 6 Δεκεμβρίου 2016
# M-NEWS:
ΑΘΗΝΑ:
ΘΕΣΣΑΛΟΝΙΚΗ:
Home | ΕΛΛΑΔΑ | [CNN Greece]: Ο χιονιάς κρατά κλειστά τα σχολεία σε δυτική Μακεδονία, Έβρο και Τρίκαλα
[CNN Greece]: Ο χιονιάς κρατά κλειστά τα σχολεία σε δυτική Μακεδονία, Έβρο και Τρίκαλα

[CNN Greece]: Ο χιονιάς κρατά κλειστά τα σχολεία σε δυτική Μακεδονία, Έβρο και Τρίκαλα

Η σφοδρή χιονόπτωση , οι χαμηλές θερμοκρασίες που φτάνουν έως τους -5 βαθμούς Κελσίου και ο παγετός στο επαρχιακό δίκτυο της δυτικής Μακεδονίας, της δυτικής Θεσσαλίας και στον Έβρο έχουν δημιουργήσει προβλήματα στην κίνηση των οχημάτων, αλλά και στη λειτουργία των σχολείων.

Η κακοκαιρία που ξεκίνησε από χθες το απόγευμα επηρεάζει και την λειτουργία των σχολικών μονάδων Πρωτοβάθμιας και δευτεροβάθμιας εκπαίδευσης της βόρειας Ελλάδας , όπου τα σχολεία σήμερα Τετάρτη δεν λειτούργησαν, σκορπίζοντας… χαμόγελα στις τάξεις των μαθητών.

Στο Δήμο της Φλώρινας εξ αιτίας της χιονόπτωσης και των χαμηλών θερμοκρασιών τα σχολεία για την Τετάρτη 30 Νοεμβρίου παρέμειναν κλειστά ενώ λειτούργησαν κανονικά οι παιδικοί σταθμοί. Την ίδια στιγμή στο Δήμο Πρεσπών και στο Δήμο Αμυνταίου τα σχολεία λειτούργησαν, αλλά άνοιξαν αργότερα, στις 9.15 το πρωί. Επίσης, με απόφαση του δημάρχου Κοζάνης τα σχολεία στην πόλη ξεκίνησαν στις 9.15 το πρωί ενώ λειτούργησαν κανονικά όλοι οι παιδικοί σταθμοί του δήμου.

Κλειστά παρέμειναν όλα τα σχολεία στον Δήμο Σερβίων Βελβεντού ενώ τα σχολεία στο Δήμο Εορδαίας λειτούργησαν κανονικά. Επίσης στον δήμο Βοϊου τα σχολεία λειτούργησαν με μια ώρα καθυστέρηση. Στο Δήμο Καστοριάς ξεκίνησαν με μια ώρα καθυστέρηση ενώ στο Δήμο Άργους Ορεστικού τα σχολεία λειτούργησαν κανονικά.

… Δείτε ολόκληρο το άρθρο στη σελίδα που δημοσιεύτηκε – Πηγή: CNN GREECE

ΣΧΟΛΙΑ

Κάνε like τη σελίδα μας στο Facebook

Κάνε like για να μαθαίνεις τις ειδήσεις που ξεχωρίζουν!