Δευτέρα, 24 Οκτωβρίου 2016
# M-NEWS:
ΑΘΗΝΑ:
ΘΕΣΣΑΛΟΝΙΚΗ:
Home | ΕΛΛΑΔΑ | [CNN Greece]: Αύριο η καταβολή της τρίτης δόσης του Οικογενειακού Επιδόματος ΟΓΑ
[CNN Greece]: Αύριο η καταβολή της τρίτης δόσης του Οικογενειακού Επιδόματος ΟΓΑ

[CNN Greece]: Αύριο η καταβολή της τρίτης δόσης του Οικογενειακού Επιδόματος ΟΓΑ

Φαίνεται πως οι τελικοί δικαιούχοι της τρίτης δόσης των επιδομάτων του ΟΓΑ θα φτάσουν τα επίπεδα των 800.000, με τη δαπάνη να ξεπερνά τα 160 εκατ. ευρώ. Οι αρμόδιες υπηρεσίες μάλιστα συνεχίζουν την εκκαθάριση των αιτήσεων Α21 με αμείωτη ένταση.

Ωστόσο, οι δικαιούχοι που κατέθεσαν αιτήσεις στα τέλη του Αυγούστου ή και αργότερα, θα αναγκαστούν να περιμένουν την επόμενη δόση για να λάβουν αναδρομικά τα χρήματά τους, καθώς οι αιτήσεις τους δεν θα προλάβουν να εκκαθαριστούν.

Η πληρωμή της τρίτης (Γ’) δόσης των οικογενειακών επιδομάτων ΟΓΑ θα γίνει –σύμφωνα με πληροφορίες- την Πέμπτη 20 Οκτωβρίου 2016.

Ως οικογενειακά επιδόματα θεωρούνται το Ενιαίο Επίδομα Στήριξης Τέκνων και το Ειδικό Επίδομα Τρίτεκνων και Πολύτεκνων Οικογενειών.

Το ενιαίο επίδομα στήριξης τέκνων κυμαίνεται από 13 έως 40 ευρώ το μήνα, ανάλογα με τον αριθμό των ανήλικων τέκνων και το οικογενειακό εισόδημα. Το ειδικό επίδομα στήριξης τρίτεκνων και πολύτεκνων οικογενειών, ανέρχεται στο ποσό των 500 ευρώ ετησίως και χορηγείται σε τρεις δόσεις το χρόνο.

Πηγή: EUROKINISSI-ΓΙΩΡΓΟΣ ΚΟΝΤΑΡΙΝΗΣ

Τα οικογενειακά επιδόματα του ΟΓΑ χορηγούνται στις οικογένειες που έχουν εξαρτώμενα τέκνα, με βάση εισοδηματικά κριτήρια.

… Δείτε ολόκληρο το άρθρο στη σελίδα που δημοσιεύτηκε – Πηγή: CNN GREECE

ΣΧΟΛΙΑ

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Κάνε like τη σελίδα μας στο Facebook

Κάνε like για να μαθαίνεις τις ειδήσεις που ξεχωρίζουν!