Σάββατο, 20 Απριλίου 2019
# M-NEWS:
Home | ΕΛΛΑΔΑ | [CNN Greece]: Άσμα 450+: Το βίντεο του Κυριάκου Μητσοτάκη προκαλεί την αντίδραση δημιουργών
[CNN Greece]: Άσμα 450+: Το βίντεο του Κυριάκου Μητσοτάκη προκαλεί την αντίδραση δημιουργών

[CNN Greece]: Άσμα 450+: Το βίντεο του Κυριάκου Μητσοτάκη προκαλεί την αντίδραση δημιουργών

Τις αντιδράσεις των δημιουργών του φορέα ΑΣΜΑ 450+ προκάλεσε το σποτ που ανέβασε στον λογαριασμό του στο twitter, ο πρόεδρος της ΝΔ Κυριάκος Μητσοτάκης έπειτα από τη συνάντηση που είχε μαζί τους τη Δευτέρα.

Το σωματείο ΑΣΜΑ με μια ανακοίνωσή του στην επίσημη σελίδα του στο Facebook, δηλώνει πως η συνάντησή τους με τον πρόεδρο της Νέας Δημοκρατίας χρησιμοποιήθηκε για προεκλογικούς σκοπούς, κάτι που δεν ήταν στις προθέσεις των καλλιτεχνών που παραβρέθηκαν στη συνάντηση.

Οι ίδιοι διαχωρίζουν τη θέση τους, αφού όπως λένε, στο βίντεο ακούστηκαν ανακρίβειες και αντιδρούν ζητώντας να μην γίνεται η αγωνία τους “προεκλογικό παιχνίδι” και να μην αποτελούν οι καλλιτέχνες “μπαλάκι ανάμεσα σε διάφορα συμφέροντα”.

Υπενθυμίζεται ότι ο Κυριάκος Μητσοτάκης συναντήθηκε το μεσημέρι της Δευτέρας με τους πρωτεργάτες του νέου φορέα –αναμεσά τους οι Διονύσης Σαββόπουλος, Νίκος Πορτοκάλογλου, Χρήστος Νικολόπουλος, Φίλιππος Πλιάτσικας, Φοίβος (Τασσόπουλος), Φοίβος Δεληβοριάς, Στάθης Δρογώσης, Δήμος Αναστασιάδης- με βασικό θέμα συζήτησης τα πνευματικά δικαιώματα των Ελλήνων δημιουργών τα οποία λόγω του σκανδάλου της AEPI, οδήγησαν το ελληνικό τραγούδι στη μεγαλύτερη κρίση που έχει γνωρίσει μέχρι σήμερα.

Δείτε το βίντεο που «ανέβασε» ο πρόεδρος της ΝΔ με τα αποσπάσματα από τη συνάντηση, το οποίο προκάλεσε την αντίδραση των δημιουργών:

Ολόκληρη η ανάρτηση του φορέα ΑΣΜΑ 450+

«ΟΧΙ ΣΤΗΝ ΠΡΟΕΚΛΟΓΙΚΗ ΧΡΗΣΗ ΤΗΣ ΑΓΩΝΙΑΣ ΤΩΝ ΔΗΜΙΟΥΡΓΩΝ

Θέλουμε με την ανακοίνωση αυτήν να ξεκαθαρίσουμε κάποια πράγματα σχετικά με την συνάντησή μας με τον Κυριάκο Μητσοτάκη, δεδομένου ότι αυτή τελικά χρησιμοποιείται για προεκλογικούς λόγους, κάτι που δεν ήταν στις προθέσεις κανενός από τους δημιουργούς που συμμετείχαν σ’αυτήν.

… Δείτε ολόκληρο το άρθρο στη σελίδα που δημοσιεύτηκε – Πηγή: CNN GREECE

ΣΧΟΛΙΑ

Κάνε like τη σελίδα μας στο Facebook

Κάνε like για να μαθαίνεις τις ειδήσεις που ξεχωρίζουν!