Τρίτη, 12 Δεκεμβρίου 2017
# M-NEWS:
ΑΘΗΝΑ:
15 °C 0 kmh
ΘΕΣΣΑΛΟΝΙΚΗ:
8 °C 2 kmh
Home | ΕΛΛΑΔΑ | [CNN Greece]: ΑΣΕΠ: Έρχονται προκηρύξεις για 1.543 θέσεις μόνιμου προσωπικού
[CNN Greece]: ΑΣΕΠ: Έρχονται προκηρύξεις για 1.543 θέσεις μόνιμου προσωπικού

[CNN Greece]: ΑΣΕΠ: Έρχονται προκηρύξεις για 1.543 θέσεις μόνιμου προσωπικού

Τέσσερα νέα πακέτα προκηρύξεων για 1543 θέσεις μονίμων υπαλλήλων μέσω διαγωνισμών του ΑΣΕΠ είναι στα «σκαριά».

Τα αρμόδια στελέχη του Ανώτατου Συμβουλίου Επιλογής προσωπικού βάζουν τις τελευταίες λεπτομέρειες στην προκήρυξη μόνιμου προσωπικού για τα ΕΛΤΑ και όπως εκτιμούν ανώτατα στελέχη ο διαγωνισμός θα πάει σύντομα στο Εθνικό Τυπογραφείο.

Σύμφωνα με δημοσίευμα της εφημερίδας «Ελεύθερος Τύπος» η διαδικασία υποβολής αιτήσεων θα γίνει ηλεκτρονικά μέσω του ΑΣΕΠ. Η τελευταία μεγάλη προκήρυξη για μόνιμο προσωπικό στα ΕΛΤΑ ήταν πριν από δέκα χρόνια, ενώ κάθε χρόνο η εταιρία καταφεύγει στη λύση της απασχόλησης εποχιακού προσωπικού προκειμένου να αντιμετωπίσει τις αυξημένες ανάγκες που παρουσιάζονται ανά περιόδους.

Η σχετική απόφαση προβλέπει πως οι θέσεις κατανέμονται ως εξής: 230 Ταχυδρόμοι – Διανομείς, 215 Υπάλληλοι Εσωτερικής Εκμετάλλευσης, 25 Διοικητικοί (στις ειδικότητες: Διοίκησης – Εκμετάλλευσης 15, Τεχνικών-Ηλεκτρ. Μηχανικών 3, Πληροφορικής 7), 25 Οδηγών και 15 Διαμετακομιστών.

633 θέσεις σε Σωφρονιστικά Ιδρύματα

Για τις αρχές του νέου έτους μεταφέρεται η νέα προκήρυξη του υπουργείου Δικαιοσύνης για 633 υπαλλήλους στα σωφρονιστικά ιδρύματα της χώρας. Η Ανεξάρτητη Αρχή βρίσκεται σε συνεχή επαφή με όλες τις αρμόδιες υπηρεσίες του υπουργείου προκειμένου να οριστικοποιηθούν και οι τελευταίες λεπτομέρειες του διαγωνισμού.

… Δείτε ολόκληρο το άρθρο στη σελίδα που δημοσιεύτηκε – Πηγή: CNN GREECE

ΣΧΟΛΙΑ

Κάνε like τη σελίδα μας στο Facebook

Κάνε like για να μαθαίνεις τις ειδήσεις που ξεχωρίζουν!