Δευτέρα, 27 Μαΐου 2019
# M-NEWS:
Home | ΠΟΛΙΤΙΚΗ | [CNN Greece]: Το αποτέλεσμα των ευρωεκλογών κρίνει την επόμενη μέρα
[CNN Greece]: Το αποτέλεσμα των ευρωεκλογών κρίνει την επόμενη μέρα

[CNN Greece]: Το αποτέλεσμα των ευρωεκλογών κρίνει την επόμενη μέρα

Όλα τους τα όπλα στη μάχη των ευρωεκλογών ρίχνουν Τσίπρας και Μητσοτάκης . Ο πρωθυπουργός κατηγορεί, με βαριές εκφράσεις, τον αρχηγό της αξιωματικής αντιπολίτευσης για στενές σχέσεις με τον εφοπλιστή Βαγγέλη Μαρινάκη και ο Κυριάκος Μητσοτάκης αντεπιτίθεται, με επίσης βαρύ λεξιλόγιο, για το σκάνδαλο Πετσίτη και τις σχέσεις του με το Μέγαρο Μαξίμου.

Η μάχη των ευρωεκλογών θα είναι σκληρή και θα φτάσει μέχρι τέλους αφού όποιος βγει νικητής θα είναι και εκείνος που θα «ελέγξει» την επόμενη ημέρα και θα δώσει τα πολεμοφόδια για την τελική νίκη στις εθνικές εκλογές όποτε αυτές και αν γίνουν. Το διακύβευμα των ευρωεκλογών και για τον κ. Τσίπρα και για τον κ. Μητσοτάκη είναι εξίσου σημαντικό.

Εάν καταφέρει ο πρωθυπουργός και μετριάσει τη διαφορά στις ευρωεκλογές ανάμεσα σε αυτόν και τον κ. Μητσοτάκη τότε θα μπορεί να ελπίζει ότι θα καταφέρει να αμβλύνει το εκλογικό αποτέλεσμα των βουλευτικών εκλογών ενδεχομένως κιόλας να ελπίζει ότι θα ανατρέψει το αποτέλεσμα που διαφαίνεται, διαψεύδοντας έτσι τις δημοσκοπήσεις. Εάν, ωστόσο, η διαφορά στις ευρωεκλογές είναι μεγάλη υπέρ της ΝΔ τότε θα δώσει ακόμη μεγαλύτερο ύψος στον Κυριάκο Μητσοτάκη που θα μπορεί βάσιμα να πιστεύει ότι θα είναι ο επόμενος κυρίαρχος του παιχνιδιού.

Ο πρωθυπουργός ρίχνει στη μάχη όλα τα όπλα. Το πρώτο που διαθέτει είναι το όπλο για τη διαπλοκή και τα επιχειρηματικά συμφέροντα. Κατηγορεί ευθέως τον Κυριάκο Μητσοτάκη για σχέσεις διαπλοκής με τον Βαγγέλη Μαρινάκη.

… Δείτε ολόκληρο το άρθρο στη σελίδα που δημοσιεύτηκε – Πηγή: CNN GREECE

ΣΧΟΛΙΑ

Κάνε like τη σελίδα μας στο Facebook

Κάνε like για να μαθαίνεις τις ειδήσεις που ξεχωρίζουν!