Τρίτη, 22 Μαΐου 2018
# M-NEWS:
ΑΘΗΝΑ:
21 °C 1 kmh
ΘΕΣΣΑΛΟΝΙΚΗ:
21 °C 2 kmh
Home | ΚΟΣΜΟΣ | [CNN Greece]: Η «απολογία» του Μαρκ Ζάκερμπεργκ: Είναι δικό μου λάθος, συγγνώμη (pics)
[CNN Greece]: Η «απολογία» του Μαρκ Ζάκερμπεργκ: Είναι δικό μου λάθος, συγγνώμη (pics)

[CNN Greece]: Η «απολογία» του Μαρκ Ζάκερμπεργκ: Είναι δικό μου λάθος, συγγνώμη (pics)

Mea culpa από τον ιδρυτή του Facebook ΜαρκΖάκερμπεργκ, ο οποίος καταθέτει σήμερα στο Κογκρέσο για το σκάνδαλο Cambridge Analytica .

«Είναι δικό μου λάθος». Αυτά ήταν τα πρώτα λόγια του Ζάκερμπεργκ, ο οποίος αναμένεται σήμερα να απαντήσει στα ερωτήματα των αρμόδιωνεπιτροπών.

«Εγώ ξεκίνησα το Facebook, εγώ το διοικώ και εγώ είμαι υπεύθυνος για όλα όσα συμβαίνουν» τόνισε ο ίδιος, και παραδέχτηκε ότι το κοινωνικό δίκτυο δεν κατάφερε να προστατεύσει τους χρήστες και τα προσωπικά τους δεδομένα.

«Είναι πλέον εμφανές ότι δεν κάναμε αρκετά για να αποτρέψουμε το ενδεχόμενο τα εργαλεία αυτά να χρησιμοποιούνται και για κακούς σκοπούς» είπε ο Ζάκερμπεργκ, και συνέχισε: «Αυτό το σχόλιο αφορά στα fake news, τις ξένες παρεμβολές στις αμερικανικές εκλογές, τα λόγια μίσους αλλά και για τα προσωπικά δεδομένα».

Πληροφορίες αναφέρουν ότι ο ΜαρκΖάκερμπεργκ και η ομάδα του προετοιμάζονταν πυρετωδώς την περασμένη εβδομάδα για την κατάθεση αυτή και κλεισμένοι μέσα στην αίθουσα συσκέψεων συζητούσαν κάθε πιθανή ερώτηση και την απάντησή της.

«Είναι αγχωμένος αλλά και αισιόδοξος. Είναι έξυπνος» δήλωσε πηγή κοντά στο περιβάλλον του δισεκατομμυριούχου, μιλώντας στο CNNi.

Live η κατάθεσή του H ανάρτηση του Ζάκερμπεργκ στο Facebook πριν την κατάθεσή του

Περίπου μια ώρα πριν ξεκινήσει η κατάθεσή του, ο Μαρκ Ζάκερμπεργκ ανάρτησε στο προφίλ του στο Facebook μια φωτογραφία από το Κογκρέσο, συνοδεύοντάς τη με ένα «μήνυμα» προς τους χρήστες.

… Δείτε ολόκληρο το άρθρο στη σελίδα που δημοσιεύτηκε – Πηγή: CNN GREECE

ΣΧΟΛΙΑ

Κάνε like τη σελίδα μας στο Facebook

Κάνε like για να μαθαίνεις τις ειδήσεις που ξεχωρίζουν!