Σάββατο, 21 Απριλίου 2018
# M-NEWS:
ΑΘΗΝΑ:
20 °C 7 kmh
ΘΕΣΣΑΛΟΝΙΚΗ:
15 °C 5 kmh
Home | ΕΛΛΑΔΑ | [CNN Greece]: Αποκλειστικό: Αδημοσίευτα ντοκουμέντα από τη δράση των 145 ναρκέμπορων στο κέντρο της Αθήνας (pics)
[CNN Greece]: Αποκλειστικό: Αδημοσίευτα ντοκουμέντα από τη δράση των 145 ναρκέμπορων στο κέντρο της Αθήνας (pics)

[CNN Greece]: Αποκλειστικό: Αδημοσίευτα ντοκουμέντα από τη δράση των 145 ναρκέμπορων στο κέντρο της Αθήνας (pics)

Αδημοσίευτα φωτογραφικά ντοκουμέντα από τις αγοραπωλησίες ναρκωτικών στο κέντρο της Αθήνας, της πολυπληθέστερης συμμορίας που εξαρθρώθηκε ποτέ από την ΕΛΑΣ φέρνει στο φως της δημοσιότητας το CNN Greece. Πρόκειται για τους 145 ναρκέμπορους που είχαν μετατρέψει σε τεράστια πιάτσα εμπορίας ναρκωτικών ολόκληρο το κέντρο της Αθήνας.

Άγνωστες πτυχές της δράσης της συμμορίας περιγράφονται στην δικογραφία, ενώ η υπόθεση άρχισε να εξετάζεται εδώ και λίγες ημέρες στις δικαστικές αίθουσες, περίπου ένα χρόνο μετά τη σύλληψη τους.

Στην δικογραφία αποτυπώνεται πώς οι αστυνομικοί κατέγραφαν κάθε ημέρα και κινηματογραφούσαν όλες τις αγοραπωλησίες των ναρκωτικών, ενώ περιγράφουν πώς τα μέλη της σπείρας δρούσαν σε περιοχές του κέντρου της πρωτεύουσας με βασική “έδρα τους” την περιοχή γύρω από τη Νομική Σχολή. Αναφέρουν μάλιστα χαρακτηριστικά:

Νομική Σχολή (περιμετρικός χώρος)

Αστυνομικοί μετέβησαν στο συγκεκριμένο χώρο και επιτήρησαν και κατέγραψαν την κάτωθι δραστηριότητα:

Την 12.00 ώρα στη συμβολή των οδών Χαλκοκονδύλη και Κάνιγγος 20 τοξικομανείς κινούνται συνεχώς συζητώντας έντονα με τη φράση “είδε κανείς τους μαύρους; Που είναι ρε;“.

Ακολούθως ένας εκ των τοξικομανών φώναξε “να’ τοι” και όλοι μαζί προσέγγισαν σε υπόστεγο παρακείμενου ξενοδοχείου όπου την 12.09 είχε εμφανιστεί έγχρωμος άνδρας, ο οποίος ελέγχοντας το χώρο οπτικά, παρέδωσε σε τέσσερις τοξικομανείς τουλάχιστον από μια αυτοσχέδια πλαστική σακούλα περιέχουσα προφανώς την ναρκωτική ουσία ηρωίνη και εν συνεχεία απομακρύνθηκε τόσο αυτός όσο και οι τοξικομανείς.

… Δείτε ολόκληρο το άρθρο στη σελίδα που δημοσιεύτηκε – Πηγή: CNN GREECE

ΣΧΟΛΙΑ

Κάνε like τη σελίδα μας στο Facebook

Κάνε like για να μαθαίνεις τις ειδήσεις που ξεχωρίζουν!