Τρίτη, 24 Απριλίου 2018
# M-NEWS:
ΑΘΗΝΑ:
15 °C 0 kmh
ΘΕΣΣΑΛΟΝΙΚΗ:
19 °C 2 kmh
Home | ΕΛΛΑΔΑ | [CNN Greece]: Αντιπαράθεση Καλαφάτη – Μπουτάρη για την ονομασία της πΓΔΜ
[CNN Greece]: Αντιπαράθεση Καλαφάτη – Μπουτάρη για την ονομασία της πΓΔΜ

[CNN Greece]: Αντιπαράθεση Καλαφάτη – Μπουτάρη για την ονομασία της πΓΔΜ

Αντιπαράθεση σημειώθηκε ανάμεσα στον δήμαρχο Θεσσαλονίκης, Γιάννη Μπουτάρη και τον επικεφαλής της μείζονος αντιπολίτευσης, Σταύρο Καλαφάτη, για το ονοματολογικό της πΓΔΜ .

Ειδικότερα, ο κ. Καλαφάτης, στη διάρκεια της συνεδρίασης του δημοτικού συμβουλίου και με αφορμή πρόσφατη συνέντευξη του δημάρχου, υποστήριξε πως «επιμένει, αμετανόητος, στο να βαπτίζει και να ξαναβαπτίζει τα Σκόπια. Επιμένει στο όνομα ‘Νέα Μακεδονία’ και ασκεί αυτό που ο ίδιος παραδέχεται ότι δεν πρέπει: εξωτερική πολιτική. Επιμένει ότι ασκεί διπλωματία των πόλεων, ενώ συνομιλεί με τον πρωθυπουργό μιας χώρας και όχι με τον ομόλογό του δήμαρχο. Αυτό το παραμύθι ας σταματήσει να το λέει ο δήμαρχος Θεσσαλονίκης. Μας υποβαθμίζει όλους».

Ο επικεφαλής των «Εντάξει» εξήγησε πως χαρακτηρίζει «αμετανόητο» τον δήμαρχο, «επειδή δεν ζητά συγγνώμη από τους Θεσσαλονικείς», θυμίζοντας πως «χαρακτήρισε κατάπτυστο το συλλαλητήριο που έγινε για την ονομασία των Σκοπίων».

Ο κ. Μπουτάρης από την πλευρά του, απάντησε πως χαίρεται που ο κ. Καλαφάτης παρατηρεί συστηματικά τις συνεντεύξεις του και πρόσθεσε:

«Ο κ. Καλαφάτης όταν μετέχει ζωντανά στο συλλαλητήριο δεν ασκεί εξωτερική πολιτική;» πρόσθεσε ο κ. Μπουτάρης.

… Δείτε ολόκληρο το άρθρο στη σελίδα που δημοσιεύτηκε – Πηγή: CNN GREECE

ΣΧΟΛΙΑ

Κάνε like τη σελίδα μας στο Facebook

Κάνε like για να μαθαίνεις τις ειδήσεις που ξεχωρίζουν!