Τετάρτη, 24 Απριλίου 2019
# M-NEWS:
Home | ΠΟΛΙΤΙΚΗ | [CNN Greece]: Αντίδραση ΚΙΝΑΛ για τα επεισόδια στη ΓΣΕΕ
[CNN Greece]: Αντίδραση ΚΙΝΑΛ για τα επεισόδια στη ΓΣΕΕ

[CNN Greece]: Αντίδραση ΚΙΝΑΛ για τα επεισόδια στη ΓΣΕΕ

Το θέμα της βίας, όπως εκφράζεται από την συνδικαλιστική οργάνωση του ΠΑΜΕ κατά των συνδικαλιστικών της ΓΣΕΕ, πρόκειται να αναδείξει η Φώτη Γεννηματά η οποία, σύμφωνα με πληροφορίες θα καταθέσει ερώτηση στη Βουλή και θα προχωρήσει σε διάβημα προς το υπουργείο Προστασίας του Πολίτη.

Συγκεκριμένα, η κ. Γεννηματά θα διαμαρτυρηθεί για τα επεισόδια στη ΓΣΕΕ. Ειδική αναφορά θα γίνει και στα σημερινά επεισόδια καθώς σύμφωνα με τη διοίκηση της ΓΣΕΕ μέλη του ΠΑΜΕ δεν άφησαν να πραγματοποιηθεί ολομέλεια με αποτέλεσμα να έρθουν στα χέρια οι αντιμαχόμενες πλευρές. Παράσταση διαμαρτυρίας σύμφωνα με τις ίδιες πληροφορίες πρόκειται να κάνει και η ΝΔ αντιδρώντας με τη σειρά της στα φαινόμενα βίας στο συνδικαλιστικό κίνημα.

Η πρόεδρος του ΚΙΝΑΛ είχε συνάντηση με τον πρόεδρο της ΓΣΕΕ κ Γιάννη Παναγόπουλο και καταδίκασε την ενέργεια του ΠΑΜΕ ως πράξη βίας. Η κ Γεννηματά αναφέρει στη δήλωσή της αμέσως μετά τη συνάντηση:

«Το Κίνημα Αλλαγής σέβεται την αυτονομία του Συνδικαλιστικού Κινήματος και δεν παρεμβαίνει στις αυτόνομες διαδικασίες του. Οφείλουμε όμως να καταδικάσουμε απόλυτα τις πράξεις βίας με τις οποίες συγκεκριμένη παράταξη, παρεμπόδισε την διεξαγωγή του Συνεδρίου της ΓΣΕΕ, επιδιώκοντας τον διορισμό Διοίκησης από τα δικαστήρια, στην κορυφαία Συνδικαλιστική Οργάνωση. Αυτοί που καταφεύγουν σε πράξεις βίας και σε τραμπουκισμούς δεν έχουν σχέση με τα πραγματικά συμφέροντα των εργαζομένων.

… Δείτε ολόκληρο το άρθρο στη σελίδα που δημοσιεύτηκε – Πηγή: CNN GREECE

ΣΧΟΛΙΑ

Κάνε like τη σελίδα μας στο Facebook

Κάνε like για να μαθαίνεις τις ειδήσεις που ξεχωρίζουν!