Δευτέρα, 11 Νοεμβρίου 2019
# M-NEWS:
Home | ΚΟΣΜΟΣ | [CNN Greece]: Άλογο γεννημένο… κωμικός: Δεν θέλει να τον ιππεύουν και το δείχνει με κάθε τρόπο (pics&vid)
[CNN Greece]: Άλογο γεννημένο… κωμικός: Δεν θέλει να τον ιππεύουν και το δείχνει με κάθε τρόπο  (pics&vid)

[CNN Greece]: Άλογο γεννημένο… κωμικός: Δεν θέλει να τον ιππεύουν και το δείχνει με κάθε τρόπο (pics&vid)

Χιλιάδες θαυμαστές στο διαδίκτυο έχει αποκτήσει ένα άλογο, το οποίο έχει βρει έναν απίστευτο τρόπο, προκειμένου να αποφεύγει οποιονδήποτε πάει να τον καβαλήσει: πέφτει στο έδαφος με δραματικό τρόπο και παριστάνει το πεθαμένο, μέχρι ο επίδοξος καβαλάρης του να απομακρυνθεί από δίπλα του.

Δεν είναι σαφές αν ο “Jingang”, που έχει χαρακτηριστεί ως το πιο «μελοδραματικό» άλογο στον κόσμο, έχει εκπαιδευτεί ώστε να παριστάνει το νεκρό προς τέρψιν των τουριστών ή αν έχει αναπτύξει το ταλέντο αυτό μόνο του.

Ένα ωστόσο, πράγμα είναι σίγουρο: είναι πολύ καλός σε αυτό.

Μόλις κάποιος επιχειρήσει να ανέβει στην πλάτη του, ο Jingang λυγίζει τα πόδια του και πέφτει στο έδαφος. Μερικές φορές, μάλιστα, κλείνει και τα μάτια του και μόνη απόδειξη ότι προσποιείται, είναι ότι εξακολουθεί να ανασαίνει από τα ρουθούνια του.

Ούτε τα γευστικά καρότα που του προσφέρουν δεν καταφέρνουν να τον βγάλουν εκτός του ρόλου του, όπως φαίνεται στα δεκάδες βίντεο που έχουν κυκλοφορήσει τις τελευταίες μέρες στο διαδίκτυο.

Ο Jingang φαίνεται ότι ξεκίνησε αυτή την πρακτική από το 2015, οπότε και κυκλοφόρησε το πρώτο βίντεο στο διαδίκτυο. Καθώς όλα τα βίντεο που έχουν κυκλοφορήσει έκτοτε προέρχονται από την τηλεόραση της Νότιας Κορέας, εκτιμάται ότι το ζώο ζει στην εν λόγω ασιατική χώρα. Το τελευταίο διάστημα τα..

… Δείτε ολόκληρο το άρθρο στη σελίδα που δημοσιεύτηκε – Πηγή: CNN GREECE

ΣΧΟΛΙΑ

Κάνε like τη σελίδα μας στο Facebook

Κάνε like για να μαθαίνεις τις ειδήσεις που ξεχωρίζουν!