Παρασκευή, 21 Οκτωβρίου 2016
# M-NEWS:
ΑΘΗΝΑ:
ΘΕΣΣΑΛΟΝΙΚΗ:
Home | ΕΛΛΑΔΑ | [CNN Greece]: Άκης Τσοχατζόπουλος: Είναι όλα στημένα
[CNN Greece]: Άκης Τσοχατζόπουλος: Είναι όλα στημένα

[CNN Greece]: Άκης Τσοχατζόπουλος: Είναι όλα στημένα

Ο Άκης Τσοχατζόπουλος, κατά την τρίτη του απολογία στο Εφετείο αρνήθηκε όλες τις κατηγορίες σε βάρος του για «ξέπλυμα μαύρου χρήματος», χαρακτηρίζοντας τις κατηγορίες αυτές «παραμύθια».

Συγκεκριμένα, ο πρώην υπουργός ισχυρίστηκε πως δεν πήρε ποτέ “μίζα” για την προμήθεια των αρμάτων TOR-M1 ή των γερμανικών υποβρυχίων και υποστήριξε για μια ακόμη φορά πως είναι θύμα πλεκτάνης.

Όπως είπε:

Ο κ. Τσοχατζόπουλος αρνήθηκε επίσης κάθε σχέση με τις υπεράκτιες εταιρείες που περιλαμβάνονται στη δικογραφία της υπόθεσης, τονίζοντας πως ανήκουν στον πρώτο του εξάδελφο του, Νίκο Ζήγρα, όπως και τα έγγραφα που εντοπίστηκαν στο γραφείο στην Κόμνα Τράκα στη Κυψέλη καθώς, όπως είπε, του είχε παραχωρήσει ένα μικρό χώρο προκειμένου να κάνει τις δουλειές του.

Πρόεδρος: Γιατί τα καταμαρτυρεί όλα αυτά εναντίον σας ο εξάδελφος σας;

Άκης Τσοχατζόπουλος: Χώρισαν οι δρόμοι μας γιατί επέλεξε να πάει στην πλευρά του Γιώργου Παπανδρέου, του Καρχιμάκη και της ΕΥΠ. Για έναν λόγο δεν έπρεπε να το κάνει αυτό, γιατί στη Θεσσαλονίκη μας ξέρουν (…) Ήταν ο αγαπημένος μου ξάδελφος και εξαγοράστηκε από τον Παπανδρέου. Στο ΠΑΣΟΚ δεν ήμουν κανένας τυχαίος.

… Δείτε ολόκληρο το άρθρο στη σελίδα που δημοσιεύτηκε – Πηγή: CNN GREECE

ΣΧΟΛΙΑ

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Κάνε like τη σελίδα μας στο Facebook

Κάνε like για να μαθαίνεις τις ειδήσεις που ξεχωρίζουν!