Κυριακή, 17 Νοεμβρίου 2019
# M-NEWS:
Home | ΠΟΛΙΤΙΚΗ | [CNN Greece]: Άγριος καυγάς Βρούτση – Τζανακόπουλου στη Βουλή
[CNN Greece]: Άγριος καυγάς Βρούτση – Τζανακόπουλου στη Βουλή

[CNN Greece]: Άγριος καυγάς Βρούτση – Τζανακόπουλου στη Βουλή

Καυγάς ξέσπασε στη Βουλή ανάμεσα στον Γιάννη Βρούτση και τον Δημήτρη Τζανακόπουλο , στη συζήτηση του αναπτυξιακού νομοσχεδίου.

Αφορμή στάθηκε αναφορά του υπουργού Εργασίας στην εφημερίδα «Αυγή», την οποία χαρακτήρισε «φυλλάδα».

Έντονη ήταν η αντίδραση του Δημήτρη Τζανακόπουλου που ζήτησε από τον κ. Βρούτση «όταν ξαναβάλει την Αυγή στο στόμα του, να το έχει πλύνει πολύ καλά».

Δ. ΤΖΑΝΑΚΟΠΟΥΛΟΣ: Είναι λίγος ο κ. Βρούτσης, εδώ και 70 χρόνια η «Αυγή» δίνει αγώνες για τη δημοκρατία την οποία η παράταξή του κατέλυσε μετά το Β’ Παγκόσμιο Πόλεμο. Να πλένει ο Βρούτσης καλά το στόμα του πριν μιλήσει για την Αυγή…

Τα όσα είπε ο βουλευτής του ΣΥΡΙΖΑ προκάλεσαν την αντίδραση της αντιπροέδρου Σοφίας Σακοράφα με τον Δημήτρη Τζανακόπουλο να επιμένει πως πρέπει να προσέχει πως μιλάει.

Κόντρα υπήρξε και για τα στοιχεία που παρουσίασε ο υπουργός Εργασίας με τον κ. Τζανακόπουλο να αναφέρει ότι δεν του εμπιστοσύνη.

Γ. ΒΡΟΥΤΣΗΣ: Είναι γνωστό το ύφος το ήθος του και ο τρόπος με τον οποίο μιλάει. Είναι αδιανόητο βουλευτής που διετέλεσε και υπουργός να αμφισβητεί τα στοιχεία των υπηρεσιών του υπουργείου, αυτά τα στοιχεία που αμφισβητείτε δια μέσω της εφημερίδας σας, είναι στοιχεία των υπηρεσιών δεν είναι στοιχεία του Βρούτση αυτά αμφισβητείτε. Αυτοί ήσασταν τέσσερα χρόνια με ψέματα παραμυθιάζατε την κοινή γνώμη με ψέματα λειτουργούσατε και συνεχίζετε και σήμερα ως αντιπολίτευση να λειτουργείτε με τον ίδιο τρόπο.

… Δείτε ολόκληρο το άρθρο στη σελίδα που δημοσιεύτηκε – Πηγή: CNN GREECE

ΣΧΟΛΙΑ

Κάνε like τη σελίδα μας στο Facebook

Κάνε like για να μαθαίνεις τις ειδήσεις που ξεχωρίζουν!