Πέμπτη, 23 Φεβρουαρίου 2017
# M-NEWS:
ΑΘΗΝΑ:
ΘΕΣΣΑΛΟΝΙΚΗ:
Home | ΤΟΥΡΙΣΜΟΣ - ΤΑΞΙΔΙΑ | [CNN Greece]: Αυξημένες οι κρατήσεις από Γερμανούς τουρίστες το 2017
[CNN Greece]: Αυξημένες οι κρατήσεις από Γερμανούς τουρίστες το 2017

[CNN Greece]: Αυξημένες οι κρατήσεις από Γερμανούς τουρίστες το 2017

Με το δεξί έχει ξεκινήσει η τουριστική περίοδος της νέας χρονιάς με την Ελλάδα να είναι «η τάσης της φετινής χρονιάς», όπως χαρακτηριστικά αναφέρει ο μεγαλύτερος διεθνής διοργανωτής ταξιδιών TUI.

Στην πρώτη μεγάλη τουριστική έκθεση του έτους στην Γερμανία, την CMT στη Στουτγάρδη, σχηματοποιούνται οι πρώτες τάσεις στον κλάδο του Τουρισμού για την καλοκαιρινή σεζόν 2017. Η Ελλάδα ήδη πετυχαίνει μία αύξηση 41% στις κρατήσεις της.

Η χώρα μάλιστα εμφανίζεται ως ο πλέον ευνοημένος προορισμός στο ξεκίνημα της σεζόν, συνεχίζοντας τις καλές επιδόσεις του περασμένου καλοκαιριού.

Μετά από πολλά έτη, η Ελλάδα κατάφερε, ξεπερνώντας την Τουρκία , να κατακτήσει και πάλι τη δεύτερη θέση μετά την Ισπανία, λόγω αυξημένης ζήτησης, τονίζει η TUI.

Ήδη στην τρέχουσα περίοδο, αρχές της περιόδου αιχμής για κρατήσεις (Ιανουάριο και Φεβρουάριο), η ζήτηση για ταξίδια που καταγράφουν οι κορυφαίοι διοργανωτές ταξιδιών της Γερμανίας, σημειώνει σημαντική αύξηση συγκριτικά με πέρυσι.

«Αυτή τη στιγμή διαπιστώνουμε μία σημαντική ανάκαμψη. Πολλοί Γερμανοί, που το περασμένο έτος δεν έκαναν διακοπές, πραγματοποιούν φέτος τις κρατήσεις για το ταξίδι τους ιδιαίτερα νωρίς», εξηγεί ο κ. Sebastian Ebel, πρόεδρος της TUI Γερμανίας

… Δείτε ολόκληρο το άρθρο στη σελίδα που δημοσιεύτηκε – Πηγή: CNN GREECE

ΣΧΟΛΙΑ

Κάνε like τη σελίδα μας στο Facebook

Κάνε like για να μαθαίνεις τις ειδήσεις που ξεχωρίζουν!