Κυριακή, 24 Σεπτεμβρίου 2017
# M-NEWS:
ΑΘΗΝΑ:
27 °C 4 kmh
ΘΕΣΣΑΛΟΝΙΚΗ:
25 °C 8 kmh
Home | ΑΘΛΗΤΙΚΑ | [CNN Greece]: Αδιέξοδο στον Παναθηναϊκό, χωρίς λύση στο ραντεβού Γιαννακόπουλου-Αλαφούζου
[CNN Greece]: Αδιέξοδο στον Παναθηναϊκό, χωρίς λύση στο ραντεβού Γιαννακόπουλου-Αλαφούζου

[CNN Greece]: Αδιέξοδο στον Παναθηναϊκό, χωρίς λύση στο ραντεβού Γιαννακόπουλου-Αλαφούζου

Σε αδιέξοδο κατέληξε το 2ο ραντεβού του Δημήτρη Γιαννακόπουλου με τον Γιάννη Αλαφούζο σχετικά με το PAO Foundation και την τύχη και της ΠΑΕ Παναθηναϊκός. Αιτία, όπως αναφέρει στην ανακοίνωσή του ο Δημήτρης Γιαννακόπουλος, το “άνοιγμα” της ΠΑΕ και τα παραπάνω χρέη σχετικά με τους αρχικούς υπολογισμούς.

Στο ραντεβού του Δημήτρη Γιαννακόπουλου και του Γιάννη Αλαφούζου διαπιστώθηκε ότι τα χρέη ήταν πολύ περισσότερα σε σχέση με αυτά που αρχικά οι δύο πλευρές είχαν συζητήσει: από τα 25 εκατ. € πάνω από 50 αυτή την χρονική στιγμή και με επιπλέον δεσμεύσεις για το μέλλον.

(Τα χρέη της ΠΑΕ Παναθηναϊκός ήταν η αιτία του “ναυαγίου” στις συζητήσεις με το Γιάννη Αλαφούζο – Πηγή: ΑΠΕ ΜΠΕ / ΑΛΕΞΑΝΔΡΟΣ ΒΛΑΧΟΣ)

Σύμφωνα με την ανακοίνωση, η νεά πρόταση της πλευράς Γιαννακόπουλου δεν έγινε αποδεκτή από το Γιάννη Αλαφούζο και πλέον το project PAO Foundation δε θα προχωρήσει.

Η ανακοίνωση του Δημήτρη Γιαννακόπουλου

Οταν προ 4 μηνών οραματίστηκα το PAO Foundation και ξεκίνησαν οι συζητήσεις με την πλευρά του κ. Γιάννη Αλαφούζου, ώστε να καταλάβω ποια είναι η οικονομική κατάσταση της ΠΑΕ Παναθηναϊκός, τα χρέη που μου παρουσιάστηκαν ήταν 25 εκατομμύρια ευρώ και υπήρχε η δέσμευση ότι θα καλύπτονταν εξ ολοκλήρου από τον ίδιο.

… Δείτε ολόκληρο το άρθρο στη σελίδα που δημοσιεύτηκε – Πηγή: CNN GREECE

ΣΧΟΛΙΑ

Κάνε like τη σελίδα μας στο Facebook

Κάνε like για να μαθαίνεις τις ειδήσεις που ξεχωρίζουν!