Τρίτη, 25 Ιουλίου 2017
# M-NEWS:
ΑΘΗΝΑ:
36 °C 3 kmh
ΘΕΣΣΑΛΟΝΙΚΗ:
27 °C 8 kmh
Home | ΠΟΛΙΤΙΣΜΟΣ - ΨΥΧΑΓΩΓΙΑ | [CNN Greece]: 58o Φεστιβάλ Κινηματογράφου Θεσσαλονίκης: Ανοιχτή πρόσκληση σε δημιουργούς
[CNN Greece]: 58o Φεστιβάλ Κινηματογράφου Θεσσαλονίκης: Ανοιχτή πρόσκληση σε δημιουργούς

[CNN Greece]: 58o Φεστιβάλ Κινηματογράφου Θεσσαλονίκης: Ανοιχτή πρόσκληση σε δημιουργούς

Με δύο κινήσεις του το Φεστιβάλ Κινηματογράφου Θεσσαλονίκης , ο μεγαλύτερος κινηματογραφικός θεσμός της χώρας, ζεσταίνει τα δημιουργικά γρανάζια του πριν τη φετινή διοργάνωση που θα φέρει στη Θεσσαλονίκη την έβδομη τέχνη ξανά στο ετήσιο, διεθνές ραντεβού για δημιουργούς και εκείνους που τους αγαπάμε.

Ταυτόχρονα διεθνές και ελληνικό με πλούσια δραστηριότητα που περιλαμβάνεται η προβολή ταινιών των διαφόρων τμημάτων, η προβολή της πρόσφατης ελληνικής παραγωγής, τα κινηματογραφικά αφιερώματα, οι τιμητικές τελετές προς τους προσκεκλημένους κινηματογραφιστές, η διοργάνωση της Αγοράς, masterclasses και ανοιχτών συζητήσεων το Φεστιβάλ φέτος κάνει ανοιχτή πρόκληση σε δημιουργικούς ανθρώπους της οπτικής επικοινωνίας για το δημιουργικό της αφίσας της φετινής 58ης διοργάνωσης (2 – 12/11/2017).

Το Φεστιβάλ επιδιώκει να προβάλει µε σαφήνεια τα παρακάτω χαρακτηριστικά που αποτελούν τον πυρήνα της ταυτότητάς του: Η πόλη της Θεσσαλονίκης, νέα ταλέντα, ανακάλυψη, συµµετοχή, συναίσθηµα, γιορτή, πρόκληση, διαφορετικότητα / ποικιλοµορφία, έµπνευση, φιλικότητα. Οι επί µέρους στοχεύσεις µας για την διεξαγωγή του Φεστιβάλ Κινηματογράφου Θεσσαλονίκης είναι:

Α. Η ενίσχυση της αφοσίωσης του “πυρήνα” των φεστιβαλιστών (κατά κύριο λόγο νέοι άνθρωποι) και η επέκτασή του σε νέα κοινά- στόχους.

Β. Η στενότερη σύνδεση του Φεστιβάλ µε την πόλη της Θεσσαλονίκης.

… Δείτε ολόκληρο το άρθρο στη σελίδα που δημοσιεύτηκε – Πηγή: CNN GREECE

ΣΧΟΛΙΑ

Κάνε like τη σελίδα μας στο Facebook

Κάνε like για να μαθαίνεις τις ειδήσεις που ξεχωρίζουν!