Πέμπτη, 18 Ιουλίου 2019
# M-NEWS:
Home | ΕΛΛΑΔΑ | [CNN Greece]: 11 χρόνια από τη δολοφονία Σεργιανόπουλου: «Αυτομαστιγωνόταν, δεν αποδεχόταν τον εαυτό του» (vid)
[CNN Greece]: 11 χρόνια από τη δολοφονία Σεργιανόπουλου: «Αυτομαστιγωνόταν, δεν αποδεχόταν τον εαυτό του» (vid)

[CNN Greece]: 11 χρόνια από τη δολοφονία Σεργιανόπουλου: «Αυτομαστιγωνόταν, δεν αποδεχόταν τον εαυτό του» (vid)

Έντεκα χρόνια συμπληρώθηκαν από τη δολοφονία του ηθοποιού Νίκου Σεργιανόπουλου και ο δικηγόρος της οικογένειας αποκαλύπτει στοιχεία για την υπόθεση και το πώς εντοπίστηκε ο δράστης.

Ο κ. Αλέξης Στεφανάκης, μιλώντας στο Star, ξεδίπλωσε το κουβάρι της υπόθεσης και απάντησε σε ερωτήματα σχετικά με τις συνθήκες κάτω από τις οποίες σημειώθηκε το έγκλημα. Ακόμη, αναφέρθηκε και στον ίδιο τον ηθοποιό και τις ερινύες που τον καταδίωκαν.

Απαντώντας στους ισχυρισμούς του καταδικασθέντα πως βρισκόταν σε άμυνα, ο δικηγόρος σημείωσε πως ο Νίκος Σεργιανόπουλος «σκοτώθηκε από έναν άνθρωπο που γνώριζε πολεμικές τέχνες, ήταν πρωταθλητής στο τζούντο», και εξήγησε πως θα μπορούσε να υπερασπιστεί τον εαυτό του χωρίς να φτάσει σε αυτό το σημείο.

Ο ίδιος σημείωσε πως ενδεικτικό του χαρακτήρα του δολοφόνου, που καταδικάστηκε σε ισόβια κάθειρξη, είναι πως πήρε το κινητό του θύματός του και το χρησιμοποιούσε για να μιλά με την οικογένειά του.

«Βάσει του κινητού του Νίκου συνελήφθη, το είχε πάρει μαζί του και όταν το ενεργοποίησε μπορέσαμε και τον βρήκαμε».

Παράλληλα, αναφέρθηκε και στην οικογένεια του ηθοποιού και στο πόσο μεγάλο ήταν το «χτύπημα» για εκείνη. Να σημειωθεί πως τα επόμενα χρόνια από τη δολοφονία, έχασαν τη ζωή τους τέσσερα πολύ στενά συγγενικά του πρόσωπα: η μητέρα, η αδελφή και ο γαμπρός του.

… Δείτε ολόκληρο το άρθρο στη σελίδα που δημοσιεύτηκε – Πηγή: CNN GREECE

ΣΧΟΛΙΑ

Κάνε like τη σελίδα μας στο Facebook

Κάνε like για να μαθαίνεις τις ειδήσεις που ξεχωρίζουν!