Τετάρτη, 26 Οκτωβρίου 2016
# M-NEWS:
ΑΘΗΝΑ:
ΘΕΣΣΑΛΟΝΙΚΗ:
Home | ΠΟΛΙΤΙΣΜΟΣ - ΨΥΧΑΓΩΓΙΑ | [Click at Life]: Οι ταινίες της Marvel από τη χειρότερη ως την καλύτερη
[Click at Life]: Οι ταινίες της Marvel από τη χειρότερη ως την καλύτερη

[Click at Life]: Οι ταινίες της Marvel από τη χειρότερη ως την καλύτερη

Βάζουμε σε αξιολογική σειρά τις ταινίες που έχουν σπάσει τα ταμεία τα τελευταία οκτώ χρόνια.

Το κινηματογραφικό σύμπαν της Marvel έχει εισέλθει στην τρίτη φάση του και παρά το γεγονός ότι βρίσκεται επί οκτώ χρόνια στο προσκήνιο, συνεχίζει να μονοπωλεί το ενδιαφέρον του εμπορικού σινεμά και να χαρίζει βέβαιες εισπρακτικές επιτυχίες.

Μπορείς να κατηγορήσεις τις ταινίες ότι έχουν δημιουργήσει μια «πλαστικοποίηση» και πλέον ακολουθούν μια φόρμα που δεν αλλάζει σε μεγάλο βαθμό ανά περίπτωση, αλλά δεν μπορείς να πεις ότι δε διασκεδάζουν το κοινό στο οποίο απευθύνονται. Και μιας και αυτός ακριβώς είναι ο σκοπός τους, δε βρίσκουμε κανένα αρνητικό στη συγκεκριμένη κατεύθυνση.

Σε λίγες μέρες έρχεται στην Ελλάδα το «Doctor Strange», δηλαδή η δέκατη τέταρτη ταινία του σύμπαντος που έχει δημιουργήσει η Marvel στη μεγάλη οθόνη, με τον Μπένεντικτ Κάμπερμπατς να αναλαμβάνει πρωταγωνιστικό ρόλο. Να λοιπόν μια καλή ευκαιρία να κάνουμε μια αναδρομή στην πορεία της Marvel ως τώρα σε αυτό το ταξίδι, βάζοντας σε σειρά τις 13 ταινίες που έχουν κυκλοφορήσει. Άλλο που δε θέλαμε δηλαδή.

13) «Ο Απίθανος Χαλκ»

Πάλι καλά που με τη συνδρομή των Μαρκ Ράφαλο και Τζος Γουίντον είδαμε έναν άξιο Hulk στην πορεία του κινηματογραφικού σύμπαντος της Marvel, γιατί η ταινία του Λουί Λετεριέ με τον Έντουαρντ Νόρτον αντιμετωπίζει εντελώς επιφανειακά τον χαρακτήρα και δικαίως έχει βρεθεί ήδη στη λήθη.

… Δείτε ολόκληρο το άρθρο στη σελίδα που δημοσιεύτηκε – Πηγή: CLICK AT LIFE

ΣΧΟΛΙΑ

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Κάνε like τη σελίδα μας στο Facebook

Κάνε like για να μαθαίνεις τις ειδήσεις που ξεχωρίζουν!