Πέμπτη, 8 Δεκεμβρίου 2016
# M-NEWS:
ΑΘΗΝΑ:
ΘΕΣΣΑΛΟΝΙΚΗ:
Home | ΠΟΛΙΤΙΣΜΟΣ - ΨΥΧΑΓΩΓΙΑ | [Click at Life]: Οι ταινίες της εβδομάδας (1/12/2016)
[Click at Life]: Οι ταινίες της εβδομάδας (1/12/2016)

[Click at Life]: Οι ταινίες της εβδομάδας (1/12/2016)

Ο Δεκέμβριος μπαίνει με ενδιαφέρουσες επιλογές που μας στέλνουν στις κινηματογραφικές αίθουσες ολοταχώς.

Πλούσιες και αυτή την εβδομάδα οι νέες κινηματογραφικές κυκλοφορίες, με λίγο δράμα, περιπέτεια και τις απαραίτητες δόσεις κωμωδίας.

«Lion»
Ο πεντάχρονος Σαρού μπαίνει στο λάθος τρένο, ταξιδεύει τρομοκρατημένος και μόνος χιλιάδες χιλιόμετρα μακριά από το σπίτι του στην βόρεια Ινδία και φτάνει στην χαοτική Καλκούτα. Μετά από περιπέτειες και πολλούς κινδύνους στις δρόμους καταλήγει σε ένα ορφανοτροφείο. Τελικά υιοθετείται από ένα στοργικό ζευγάρι Αυστραλών, όμως, δεν μπορεί να αφήσει πίσω του το παρελθόν, και αποφασίζει να εντοπίσει το παλιό του σπίτι και μαζί του την οικογένειά του.

«Εγκλωβισμένη»
Μία παιδοψυχολόγος που πολύ πρόσφατα έχασε τον άντρα της και ζει σε μία απομονωμένη εξοχική κατοικία στην Νέα Αγγλία. Εγκλωβισμένη μέσα στο σπίτι εξαιτίας μια δυνατής χειμωνιάτικης καταιγίδας, θα πρέπει να βρει έναν τρόπο να προστατέψει ένα μικρό αγόρι προτού αυτός εξαφανιστεί για πάντα.«Η Δασκάλα»
Μπρατισλάβα, δεκαετία του 1980: Μία φαινομενικά ευχάριστη και καλόκαρδη δασκάλα μπαίνει στην καινούρια της τάξη και συστήνεται στους μαθητές της. Όταν έρθει η δική τους ώρα να συστηθούν, η δασκάλα τούς ζητά να αναφέρουν επίσης τι δουλειά κάνουν οι γονείς τους.

… Δείτε ολόκληρο το άρθρο στη σελίδα που δημοσιεύτηκε – Πηγή: CLICK AT LIFE

ΣΧΟΛΙΑ

Κάνε like τη σελίδα μας στο Facebook

Κάνε like για να μαθαίνεις τις ειδήσεις που ξεχωρίζουν!