Τρίτη, 25 Ιουλίου 2017
# M-NEWS:
ΑΘΗΝΑ:
26 °C 0 kmh
ΘΕΣΣΑΛΟΝΙΚΗ:
27 °C 0 kmh
Home | ΠΟΛΙΤΙΣΜΟΣ - ΨΥΧΑΓΩΓΙΑ | [Click at Life]: Summer Nostos Festival: Renzo Piano και Michael Kimmelman σε μια συζήτηση εφ’ όλης της ύλης
[Click at Life]: Summer Nostos Festival: Renzo Piano και Michael Kimmelman σε μια συζήτηση εφ’ όλης της ύλης

[Click at Life]: Summer Nostos Festival: Renzo Piano και Michael Kimmelman σε μια συζήτηση εφ’ όλης της ύλης

Ο Renzo Piano έρχεται στην Αθήνα (Τρίτη 20/06) στο πλαίσιο του Summer Nostos Festival, για μια συζήτηση εφ’ όλης της ύλης με τον κριτικό αρχιτεκτονικής των New York Times, με αρθρογραφία που εστιάζει σε ζητήματα αστικού και δημόσιου χώρου, Michael Kimmelman.

Ο διεθνούς φήμης αρχιτέκτονας Renzo Piano , μιλά για το έργο, τη φιλοσοφία και την έμπνευσή του, στην Αίθουσα Σταύρος Νιάρχος του Κέντρου Πολιτισμού Ίδρυμα Σταύρος Νιάρχος (ΚΠΙΣΝ), ενός έργου σχεδιασμένου από το αρχιτεκτονικό γραφείο Renzo Piano Building Workshop (RPBW). Με θέμα «Places for People», η συζήτηση στρέφεται στον άνθρωπο και τις ανάγκες του, επαναφέροντάς τον στο επίκεντρο του αρχιτεκτονικού σχεδιασμού. Τι πιο ενδιαφέρον να ακούσεις τον αρχιτέκτονα να μιλάει για το έργο του, μέσα στον χώρο που ο ίδιος σχεδίασε;

Το Summer Nostos Festival διοργανώνεται και χρηματοδοτείται αποκλειστικά από το Ίδρυμα Σταύρος Νιάρχος (ISN/SNF) με μια εβδομάδα δωρεάν εκδηλώσεων για όλους, από 18 έως τις 25 Ιουνίου. Η είσοδος στην ομιλία είναι ελεύθερη, με δελτία προτεραιότητας τα οποία θα διανέμονται μία ώρα πριν την έναρξη της εκδήλωσης στο Φουαγιέ της Εθνικής Λυρικής Σκηνής (ΕΛΣ).

Παράλληλα, κατά τη διάρκεια του SNFestival θα παρουσιάζεται η έκθεση «Renzo Piano Building Workshop – Piece by Piece» , η οποία περιλαμβάνει μακέτες, σχέδια, φωτογραφίες και βίντεο αρχιτεκτονικών έργων των τελευταίων 30 ετών από το διεθνές γραφείο Renzo Piano Building Workshop.

… Δείτε ολόκληρο το άρθρο στη σελίδα που δημοσιεύτηκε – Πηγή: CLICK AT LIFE

ΣΧΟΛΙΑ

Κάνε like τη σελίδα μας στο Facebook

Κάνε like για να μαθαίνεις τις ειδήσεις που ξεχωρίζουν!