Πέμπτη, 19 Απριλίου 2018
# M-NEWS:
ΑΘΗΝΑ:
22 °C 0 kmh
ΘΕΣΣΑΛΟΝΙΚΗ:
21 °C 3 kmh
Home | ΠΟΛΙΤΙΣΜΟΣ - ΨΥΧΑΓΩΓΙΑ | [Click at Life]: Ο σκηνοθέτης του «Εξορκιστή» παρακολούθησε εξορκισμό στο Βατικανό
[Click at Life]: Ο σκηνοθέτης του «Εξορκιστή» παρακολούθησε εξορκισμό στο Βατικανό

[Click at Life]: Ο σκηνοθέτης του «Εξορκιστή» παρακολούθησε εξορκισμό στο Βατικανό

Το νέο ντοκιμαντέρ του William Friedkin εστιάζει στο έργο του πραγματικού εξορκιστή της Καθολικής Εκκλησίας.

Ο William Friedkin, σκηνοθέτης της κλασσικής ταινίας τρόμου «Ο εξορκιστής», ετοιμάζει ένα νέο ντοκιμαντέρ για τον πάτερ Gabriele Amorth, τον εξορκιστή του Βατικανού, ο οποίος πέθανε τον Σεπτέμβριο του 2016. Το ντοκιμαντέρ με τίτλο «The Devil and Father Amorth» θα κάνει την πρεμιέρα του στους αμερικάνικους κινηματογράφους τον Απρίλιο.

Για τις ανάγκες του ντοκιμαντέρ, ο σκηνοθέτης παρακολούθησε τον Amorth να πραγματοποιεί έναν εξορκισμό σε μια Ιταλίδα γυναίκα. «Ήταν τρομακτικό. Αρχικά φοβόμουν για το τι μπορεί να συμβεί και μετά ένιωθα μεγάλη συμπόνοια για τον πόνο και τα βάσανα αυτή της γυναίκας, το οποίο είναι προφανές στην ταινία» σχολίασε στο Variety ο Friedkin .

Σύμφωνα με τον σκηνοθέτη, κατάφερε να παρακολουθήσει τον εξορκισμό επειδή ο Amorth ήταν θαυμαστής του «Εξορκιστή» . «Νομίζω εμφανίστηκα σε μια περίοδο που ήθελε ο κόσμος να έχει επίγνωση του έργου του επειδή ήθελε το Βατικανό να εκπαιδεύσει περισσότερους εξορκιστές » εξήγησε στην συνέχεια ο Friedkin, συμπληρώνοντας πως ο Amorth τον θεωρούσε ως τον κατάλληλο άνθρωπο να του δώσει απαραίτητη δημοσιότητα.

Πρόσφατα ο σκηνοθέτης αποκάλυψε, μέσω Twitter, τις σκέψεις του αναφορικά με την χρησιμότητα των εξορκισμών και κατά πόσο πιστεύει σε αυτούς. «Δεν ξέρω τίποτα περισσότερα από εσάς.

… Δείτε ολόκληρο το άρθρο στη σελίδα που δημοσιεύτηκε – Πηγή: CLICK AT LIFE

ΣΧΟΛΙΑ

Κάνε like τη σελίδα μας στο Facebook

Κάνε like για να μαθαίνεις τις ειδήσεις που ξεχωρίζουν!