Δευτέρα, 19 Μαρτίου 2018
# M-NEWS:
ΑΘΗΝΑ:
14 °C 5 kmh
ΘΕΣΣΑΛΟΝΙΚΗ:
15 °C 2 kmh
Home | ΠΟΛΙΤΙΣΜΟΣ - ΨΥΧΑΓΩΓΙΑ | [Click at Life]: «Σημείο Β»: Μια ωδή στην αποτυχία – Βίντεο
[Click at Life]: «Σημείο Β»: Μια ωδή στην αποτυχία – Βίντεο

[Click at Life]: «Σημείο Β»: Μια ωδή στην αποτυχία – Βίντεο

Από 3 Μαρτίου στοn Χώρο Τέχνης 14η Μέρα.

Σημείο Β: Το σημείο στο οποίο καταλήγει μια ευθεία. Το βεγγαλικό της ζωής. Το φως του φάρου που μας δείχνει το δρόμο. Ο μελλοντικός μου εαυτός.

Το «Σημείο Β» είναι μια φανταστική συνάντηση που αφηγείται το μοναχικό ταξίδι προς την αυτογνωσία, μέσα από τις σκέψεις ενός ανθρώπου τη στιγμή που αποτυγχάνει. Ο άνθρωπος βιώνοντας την αποτυχία του, στρέφεται στον μελλοντικό του εαυτό ζητώντας κουράγιο, παρέα ή ακόμη και να τον αφήσει ήσυχο, αποτυχημένο πλέον αλλά σίγουρα αποδεσμευμένο από κάθε αγωνία ή φόβο – συστατικά απαραίτητα και δεδομένα, όταν κάποιος δοκιμάζει το «ταξίδι προς το όνειρό του». Πού θα μας πάει το επόμενο κύμα; Τι συμβαίνει όταν οι πυξίδες χαλάνε; Τελικά τι είναι αυτό που μας φέρνει ένα βήμα πιο κοντά σε αυτό που είμαστε; Στη δροσιά που προσφέρει μια έναστρη νύχτα, και ο ίδιος ο μελλοντικός μας εαυτός, προσπαθούμε μέχρι να αποτύχουμε ολοσχερώς και υπέροχα.

Το «Σημείο Β» είναι μία ωδή στην αποτυχία.

Σύλληψη: Δημήτρης Παγώνης. Σκηνική σύνθεση-εγκατάσταση: Δημήτρης Παγώνης – Παύλος Παυλίδης. Επιμέλεια ήχων – μουσικής: Ιωάννα Ζέρβα. Σχεδιασμός Φωτισμών: Δημήτρης Παγώνης. Φωτογραφίες: Σιλένα Τριβιζά. Προβολή -Επικοινωνία: Γιώτα Δημητριάδη. Σχεδιασμός αφίσας: Μιχάλης Βαλάσογλου. Teaser – trailer: Στέφανος Γκέκας

Ερμηνεύουν: Κωνσταντίνος Παράσης και Παύλος Παυλίδης.

Info
Χώρος Τέχνης 14η Μέρα /Καλλιρόης 10, Αθήνα, 11743 (στάση μετρό Ακρόπολη, στάση τραμ Βουλιαγμένη).

… Δείτε ολόκληρο το άρθρο στη σελίδα που δημοσιεύτηκε – Πηγή: CLICK AT LIFE

ΣΧΟΛΙΑ

Κάνε like τη σελίδα μας στο Facebook

Κάνε like για να μαθαίνεις τις ειδήσεις που ξεχωρίζουν!