Δευτέρα, 28 Μαΐου 2018
# M-NEWS:
ΑΘΗΝΑ:
21 °C 1 kmh
ΘΕΣΣΑΛΟΝΙΚΗ:
21 °C 2 kmh
Home | ΠΟΛΙΤΙΣΜΟΣ - ΨΥΧΑΓΩΓΙΑ | [Click at Life]: Σύγχρονο θέατρο από την Πειραματική -1 στη Δρέσδη
[Click at Life]: Σύγχρονο θέατρο από την Πειραματική -1 στη Δρέσδη

[Click at Life]: Σύγχρονο θέατρο από την Πειραματική -1 στη Δρέσδη

Συμμετείχε στο φεστιβάλ «New Greek Wave».

Δυναμική ήταν η παρουσία της Πειραματικής Σκηνής -1 στο φεστιβάλ «New Greek Wave» που διοργάνωσε το Θέατρο της Βρέμης (Theaterbremen) από τις 3 έως τις 6 Μαΐου στην ομώνυμη πόλη. Συγκεκριμένα παρουσιάστηκαν στο κοινό της πόλης δύο έργα από το φετινό και περσινό ρεπερτόριο της Πειραματικής Σκηνής:

Στις 3 Μαΐου παρουσιάστηκε το πλέον πολυμεταφρασμένο έργο του Βόλφραμ ΛοτςΤο γελοίο σκότος, που είχε παιχτεί για πρώτη φορά στην Ελλάδα τον Μάρτιο του 2017 στην Πειραματική Σκηνή -1 σε σκηνοθεσία Κατερίνας Γιαννοπούλου. Πρόκειται για ένα σύγχρονο γερμανικό έργο που εξερευνά την αντίληψη των Ευρωπαίων για το «ξένο», ασκώντας παράλληλα κριτική στον οικονομικό και στρατιωτικό επεκτατισμό.

Στις 4 και 6 Μαΐου παρουσιάστηκε το Lasciatemi Morire των Βάσω Καμαράτου και Κώστα Κουτσολέλου. Το έργο που είχε ξεχωρίσει στο Φεστιβάλ «7 χρόνια φαγούρα – Ο έρωτας στον καιρό των μνημονίων», και εντάχθηκε στο ρεπερτόριο της Πειραματικής Σκηνής την τρέχουσα θεατρική περίοδο, είναι ένα καυστικό σχόλιο για την καθημερινή ζωή στην Ελλάδα της κρίσης.

… Δείτε ολόκληρο το άρθρο στη σελίδα που δημοσιεύτηκε – Πηγή: CLICK AT LIFE

ΣΧΟΛΙΑ

Κάνε like τη σελίδα μας στο Facebook

Κάνε like για να μαθαίνεις τις ειδήσεις που ξεχωρίζουν!