Πέμπτη, 23 Νοεμβρίου 2017
# M-NEWS:
ΑΘΗΝΑ:
11 °C 0 kmh
ΘΕΣΣΑΛΟΝΙΚΗ:
11 °C 3 kmh
Home | ΠΟΛΙΤΙΣΜΟΣ - ΨΥΧΑΓΩΓΙΑ | [Click at Life]: Οι ψυχοπαθείς ακούνε Justin Bieber, Eminem και Blackstreet
[Click at Life]: Οι ψυχοπαθείς ακούνε Justin Bieber, Eminem και Blackstreet

[Click at Life]: Οι ψυχοπαθείς ακούνε Justin Bieber, Eminem και Blackstreet

Αντίθετα, σύμφωνα με έρευνα, φαίνεται να αδιαφορούν για τους Dire Straits, τους The Knack και την country.

Μια νέα έρευνα δείχνει ότι οι ψυχοπαθείς προτιμούν τη μουσική του Justin Bieber , του Eminem και των Blackstreet . Η Washington Post αναφέρει πως η έρευνα πραγματοποιήθηκε από τον καθηγητή ψυχολογίας στο NYU Pascal Wallisch και την απόφοιτο Nicole Leal.

Όπως εξηγεί η εφημερίδα, η έρευνα είχε στόχο να εξετάσει τη συσχέτιση μεταξύ των μουσικών προτιμήσεων και τη ψυχοπάθειας. Για τις ανάγκες της έρευνας συμμετείχαν περισσότεροι από 190 φοιτητές ψυχολογίας του NYU, οι οποίοι κλήθηκαν να αξιολογήσουν τα επίπεδα ψυχοπάθειας τους, ενώ στην συνέχεια τους ζητήθηκε να άκουσαν μια σειρά τραγουδιών.

Σύμφωνα με τα αποτελέσματα της έρευνας του Wallisch και της Leal, οι φοιτητές που είχαν τις περισσότερες πιθανότητες να πάσχουν από ψυχοπάθεια προτιμούσαν τραγούδια όπως το «What Do You Mean» του Bieber, το «Lose Yourself» του Eminem και το «No Diggity» των Blackstreet. Αντίθετα τραγούδια όπως το «Money For Nothing» των Dire Straits, το πολυδιασκευασμένο κλασικό country κομμάτι «Wayward Wind» και το pop rock hit των The Knack«My Sharona» βρέθηκαν στον πάτο της λίστας.

… Δείτε ολόκληρο το άρθρο στη σελίδα που δημοσιεύτηκε – Πηγή: CLICK AT LIFE

ΣΧΟΛΙΑ

Κάνε like τη σελίδα μας στο Facebook

Κάνε like για να μαθαίνεις τις ειδήσεις που ξεχωρίζουν!