Τετάρτη, 25 Απριλίου 2018
# M-NEWS:
ΑΘΗΝΑ:
17 °C 1 kmh
ΘΕΣΣΑΛΟΝΙΚΗ:
17 °C 3 kmh
Home | ΠΟΛΙΤΙΣΜΟΣ - ΨΥΧΑΓΩΓΙΑ | [Click at Life]: Ποιοι καλλιτέχνες έχουν «νευρωτικούς» οπαδούς και το τεστ που δείχνει τι φανερώνουν οι προτιμήσεις σας
[Click at Life]: Ποιοι καλλιτέχνες έχουν «νευρωτικούς» οπαδούς και το τεστ που δείχνει τι φανερώνουν οι προτιμήσεις σας

[Click at Life]: Ποιοι καλλιτέχνες έχουν «νευρωτικούς» οπαδούς και το τεστ που δείχνει τι φανερώνουν οι προτιμήσεις σας

Αναρωτηθήκατε ποτέ κατά πόσο οι μουσικές προτιμήσεις σας αντανακλούν την προσωπικότητά σας;

Μια πρόσφατη έρευνα πάνω στη σχέση των μουσικών προτιμήσεων με τα χαρακτηριστικά της προσωπικότητας ενός ατόμου, έδειξαν πως οι οπαδοί των Smiths και Bring Me The Horizon είναι οι πιο «νευρωτικοί». Η έρευνα επανήλθε στο προσκήνιο μέσω των New York Times, στον απόηχο του πρόσφατου σκανδάλου Cambridge Analytica και την αλίευση δεδομένων από το Facebook .

Η έρευνα του πανεπιστημίου του Στάνφορντ και του κέντρου ψυχομετρίας του πανεπιστημίου του Κέιμπριτζ πραγματοποιήθηκε το 2015. Οι ερευνητές εξέτασαν τα ενδιαφέροντα χρηστών του Facebook, λαμβάνοντας υπόψη τα «likes» τους, καθώς και τα αποτελέσματα ενός τεστ 100 ερωτήσεων, το οποίο μετρά χαρακτηριστικά προσωπικότητας όπως την ειλικρίνεια, την ευσυνειδησία, την εξωστρέφεια και τον νευρωτισμό.

Σύμφωνα με τα αποτελέσματα της έρευνας, οι οπαδοί της Björk και του Tom Waits είναι οι πιο «ειλικρινείς και ανοιχτοί», ενώ στον αντίποδα βρίσκονται οι οπαδοί της Cheryl. Οι οπαδοί των Bring Me The Horizon έχουν την λιγότερη ευσυνειδησία, ενώ οι θαυμαστές του Gucci Mane και του Waka Flocka Flame είναι οι πιο εξωστρεφείς, σε αντίθεση με τους πιο εσωστρεφείς οπαδούς των Nightwish.

Οι φανς των Marilyn Manson , Rammstein , Judas Priest και Placebo έχουν τις μεγαλύτερες αρνητικές διαθέσεις, ενώ τέλος, οι οπαδοί των Manson, Placebo, Smiths και Bring Me The Horizon είναι οι πιο «νευρωτικοί». Για να δείτε κατά πόσο συμφωνούν τα αποτελέσματα της έρευνας με τις δικές σας μουσικές προτιμήσεις, μπορείτε να κάνετε το τεστ προσωπικότητας που χρησιμοποιήθηκε εδώ .

… Δείτε ολόκληρο το άρθρο στη σελίδα που δημοσιεύτηκε – Πηγή: CLICK AT LIFE

ΣΧΟΛΙΑ

Κάνε like τη σελίδα μας στο Facebook

Κάνε like για να μαθαίνεις τις ειδήσεις που ξεχωρίζουν!