Τρίτη, 24 Οκτωβρίου 2017
# M-NEWS:
ΑΘΗΝΑ:
19 °C 0 kmh
ΘΕΣΣΑΛΟΝΙΚΗ:
14 °C 5 kmh
Home | ΤΟΥΡΙΣΜΟΣ - ΤΑΞΙΔΙΑ | [Click at Life]: Ποιες κρυφές χρεώσεις των ξενοδοχείων πρέπει να προσέχουμε
[Click at Life]: Ποιες κρυφές χρεώσεις των ξενοδοχείων πρέπει να προσέχουμε

[Click at Life]: Ποιες κρυφές χρεώσεις των ξενοδοχείων πρέπει να προσέχουμε

Αν ταξιδεύετε συχνά στο εξωτερικό και στην Ελλάδα, ίσως είστε πιο εξοικειωμένοι με τις έξτρα χρεώσεις στα ξενοδοχεία που μπορεί να προκύψουν και να μην τις υπολογίζατε, γνωρίζοντας πλέον τι να αποφεύγετε και τι να προσέχετε.

Έξοδα «πολυτελείας»
Αυτά τα έξοδα αφορούν παροχές σε θέρετρα που κάποιοι ταξιδιώτες θεωρούν στάνταρ, όπως γρήγορο ίντερνετ, χρήση εκτυπωτών κ.ο.κ. Πέραν των βασικών, τα έξοδα μπορεί να αφορούν υπηρεσίες πρόσβασης στα πάντα, από mountain bike μέχρι μαθήματα mixology, γι’ αυτό αν δεν έχετε σκοπό να μπείτε κάνετε fitness μαθήματα ή να συμμετάσχετε σε πεζοπορίες, μιλήστε με τους υπεύθυνους του ξενοδοχείου, για να εξασφαλίσετε ότι δεν θα τα χρεωθείτε, αν δεν συμμετάσχετε.

Φιλοδωρήματα
Κάποια ξενοδοχεία και θέρετρα προσθέτουν αυτόματα κάποιες χρεώσεις στο λογαριασμό των επισκεπτών, που αφορούν φιλοδωρήματα προς το προσωπικό του ξενοδοχείου κι αν κάποιος δεν κοιτάξει διεξοδικά τον λογαριασμό του, μπορεί να μην το διαπιστώσει ποτέ. Αν, λοιπόν, πρόκειται να υπάρξει τέτοια χρέωση της τάξης του 5-10% στο λογαριασμό σας, καλό είναι να το ξέρετε εκ των προτέρων, ώστε να μην αφήνετε έξτρα tips, αφού θα δοθούν από εκεί.

Wi-Fi
Αν και πολλά, ίσως τα περισσότερα, ξενοδοχεία προσφέρουν δωρεάν Wi-Fi, δεν πρέπει να το θεωρείτε παντού δεδομένο.

… Δείτε ολόκληρο το άρθρο στη σελίδα που δημοσιεύτηκε – Πηγή: CLICK AT LIFE

ΣΧΟΛΙΑ

Κάνε like τη σελίδα μας στο Facebook

Κάνε like για να μαθαίνεις τις ειδήσεις που ξεχωρίζουν!