Κυριακή, 11 Δεκεμβρίου 2016
# M-NEWS:
ΑΘΗΝΑ:
ΘΕΣΣΑΛΟΝΙΚΗ:
Home | ΠΟΛΙΤΙΣΜΟΣ - ΨΥΧΑΓΩΓΙΑ | [Click at Life]: Παραλίγο Eddie Murphy στο «Star Trek: IV: The Voyage Home»
[Click at Life]: Παραλίγο Eddie Murphy στο «Star Trek: IV: The Voyage Home»

[Click at Life]: Παραλίγο Eddie Murphy στο «Star Trek: IV: The Voyage Home»

Ήταν η «καλύτερη ή η χειρότερη ιδέα του κόσμου», σύμφωνα με τον παραγωγό της ταινίας.

Ο Eddie Murphy είχε φτάσει πολύ κοντά στο να πρωταγωνιστήσει σε ταινία «Star Trek » τη δεκαετία του 1980, όταν και βρισκόταν στο απόγειο της καριέρας του. Ο Murphy θα είχε έναν ρόλο στο «Star Trek IV: The Voyage Home» του 1986, όπως αποκάλυψε ο Steve Meerson, ένας εκ των σεναριογράφων της ταινίας.

Στο πλαίσιο της 30ής επετείου της ταινίας, ο Meerson έδωσε μια σε συνέντευξη στο Hollywood Reporter, όπου εξήγησε ότι ο Murphy είχε συμπεριληφθεί σε ένα αρχικό σεναρίο. Ο παραγωγός της ταινίας, Jeffrey Katzenberg, φέρεται να είχε σχολιάσει την κίνηση αυτή ως «την καλύτερη ή την χειρότερη ιδέα του κόσμου». Συνολικά ο Meerson με τον συνεργάτη του, Peter Krikes, είχαν γράψει το σενάριο της ταινίας δέκα φορές, με το τελικό σχέδιο να παίρνει το πράσινο φως από τους παραγωγούς.

«Ήταν η ίδια ιστορία που εγκρίθηκε, αλλά στο αρχικό σχέδιο υπήρχε ένας ρόλος για τον Murphy», δήλωσε ο Meerson, ενώ στη συνέχεια εξήγησε ότι ο ηθοποιός είχε συμβόλαιο με την εταιρεία παραγωγής Paramount και αναμφίβολα ήταν ο μεγαλύτερος αστέρας στον κόσμο εκείνη την εποχή.

… Δείτε ολόκληρο το άρθρο στη σελίδα που δημοσιεύτηκε – Πηγή: CLICK AT LIFE

ΣΧΟΛΙΑ

Κάνε like τη σελίδα μας στο Facebook

Κάνε like για να μαθαίνεις τις ειδήσεις που ξεχωρίζουν!