Τετάρτη, 21 Φεβρουαρίου 2018
# M-NEWS:
ΑΘΗΝΑ:
13 °C 11 kmh
ΘΕΣΣΑΛΟΝΙΚΗ:
9 °C 16 kmh
Home | ΠΟΛΙΤΙΣΜΟΣ - ΨΥΧΑΓΩΓΙΑ | [Click at Life]: Όταν η Μόδα συναντάει την Τέχνη
[Click at Life]: Όταν η Μόδα συναντάει την Τέχνη

[Click at Life]: Όταν η Μόδα συναντάει την Τέχνη

Η συνύπαρξη της μόδας και της τέχνης σε ένα ανατρεπτικό project για τα ελληνικά δεδομένα, έρχεται για 3η χρονιά, στις 14 Φεβρουαρίου στην Domus Art Gallery.

Το Modart Project αποτελεί τη μετουσίωση του οράματος της Glenda Lorenzani, ιδιοκτήτριας της Domus Art Gallery, και της Ισμήνης Χαλικιά – Γεωργοπούλου, Fashion Project Manager, για τη συνύπαρξη των εικαστικών τεχνών και της μόδας. Μία συνύπαρξη που αναδεικνύει κάθε χρόνο από το 2016 τη στενή σχέση που διατηρείται μεταξύ αυτών των δύο πεδίων.

Στο πλαίσιο του Modart Open House Project, o εκάστοτε καλλιτέχνης καλείται να παρουσιάσει το έργο του υπό την ίδια στέγη με έναν δημιουργό από τον χώρο της μόδας.

Φέτος, η γκαλερί Domus Art θα ανοίξει τις πόρτες της σε όλους τους φίλους της τέχνης και της μόδας στις 14 Φεβρουαρίου για μία μέρα μόνο, με δύο γυναικείες προσωπικότητες, τη ταλαντούχα ζωγράφο Ζήνα Καδή που θα μας μεταφέρει σε έναν πιο ανθρώπινο, αλτρουιστικό και συναισθηματικό κόσμο με την συλλογή της «Στιγμές» – Vol.2 και την Μαρία Μιχάλαινα, εμπνεύστρια και δημιουργό των brands Libertee & Cactus Rose που θα παρουσιάσει τις νέες τις συλλογές SS2018.

Σκοπός του Project είναι να αποτελέσει το σημείο συνάντησης της τέχνης και του κόσμου της μόδας και να συντελέσει σε μια νέα πολλαπλή συλλεκτική διαδικασία, που εξελίσσεται αθροιστικά και εμπλουτίζεται συνεχώς με νέες προτάσεις.

… Δείτε ολόκληρο το άρθρο στη σελίδα που δημοσιεύτηκε – Πηγή: CLICK AT LIFE

ΣΧΟΛΙΑ

Κάνε like τη σελίδα μας στο Facebook

Κάνε like για να μαθαίνεις τις ειδήσεις που ξεχωρίζουν!