Κυριακή, 22 Απριλίου 2018
# M-NEWS:
ΑΘΗΝΑ:
22 °C 11 kmh
ΘΕΣΣΑΛΟΝΙΚΗ:
21 °C 3 kmh
Home | ΠΟΛΙΤΙΣΜΟΣ - ΨΥΧΑΓΩΓΙΑ | [Click at Life]: Όσα είδαμε και ακούσαμε από τις 1/4 έως 15/4 2018
[Click at Life]: Όσα είδαμε και ακούσαμε από τις 1/4 έως 15/4 2018

[Click at Life]: Όσα είδαμε και ακούσαμε από τις 1/4 έως 15/4 2018

Αξιολογούμε όσα αξίζει να κρατήσουμε από την ποπ κουλτούρα κάθε δεκαπενθήμερου.

Σήμερα κυκλοφορούν τόσα ενδιαφέροντα πράγματα σε σινεμά, τηλεόραση και μουσική και η νέα ευκολία που προσφέρουν streaming μέσα όπως το Netflix και το Spotify δημιουργούν ένα πολυποίκιλο και τρομερά ενδιαφέρον τοπίο, χωρίς να έχουμε ωστόσο τον χρόνο να το εξερευνήσουμε στο βάθος που θα θέλαμε. Για αυτό το λόγο λοιπόν εδώ θα κρατάμε σημειώσεις δύο φορές τον μήνα για όσα αξιόλογα μας απασχόλησαν το προηγούμενο δεκαπενθήμερο.

«Teddy Perkins»

Είναι τρελός ο Donald Glover. Και ιδιοφυία. Δεν μπορούμε να φανταστούμε κάποιον άλλο δημιουργό της γενιάς του που να πειραματίζεται σε τόσα πολλά επίπεδα, την ίδια στιγμή που ο,τιδήποτε φτιάχνει είναι τόσο πολύ στο εδώ και το τώρα, δίχως καν να προσπαθεί για αυτό. Το «Atlanta» είναι η σημαντικότερη ποπ σειρά που υπάρχει σήμερα -εκεί που το «Twin Peaks» συναντά τη σύγχρονη σκηνή του hip hop- και με επεισόδια σαν το «Teddy Perkins» συνεχίζει να χτίζει και να επιβεβαιώνει το μύθο του.

Το «Teddy Perkins» είναι ένα φιλμ διάρκειας 41 λεπτών που προβλήθηκε από τη συχνότητα του FX χωρίς την παρεμβολή διαφημίσεων και το οποίο εξερευνά ουσιαστικά την προσωπικότητα του Michael Jackson, όπως αυτός ήταν και εκλαμβανόταν από την κοινή γνώμη στα τελευταία χρόνια της ζωής του.

… Δείτε ολόκληρο το άρθρο στη σελίδα που δημοσιεύτηκε – Πηγή: CLICK AT LIFE

ΣΧΟΛΙΑ

Κάνε like τη σελίδα μας στο Facebook

Κάνε like για να μαθαίνεις τις ειδήσεις που ξεχωρίζουν!