Τρίτη, 22 Μαΐου 2018
# M-NEWS:
ΑΘΗΝΑ:
21 °C 1 kmh
ΘΕΣΣΑΛΟΝΙΚΗ:
21 °C 2 kmh
Home | ΠΟΛΙΤΙΣΜΟΣ - ΨΥΧΑΓΩΓΙΑ | [Click at Life]: Οντισιόν για άνδρες για το Fucking Men στο Vault
[Click at Life]: Οντισιόν για άνδρες για το Fucking Men στο Vault

[Click at Life]: Οντισιόν για άνδρες για το Fucking Men στο Vault

Πρωτοπαρουσιαζόμενο αμερικανικό έργο πρόζας, σε σκηνοθεσία και μετάφραση Αντώνη Γαλέου

Το Θέατρο Vault και ο Βασίλης Κωνσταντουλάκης για τις ανάγκες της νέας συμπαραγωγής τους «FUCKING MEN», ένα πρωτοπαρουσιαζόμενο αμερικανικό έργο πρόζας του Joe DiPietro με τεράστια επιτυχία στις σκηνές του εξωτερικού, σε σκηνοθεσία και μετάφραση Αντώνη Γαλέου, αναζητά άντρες ερμηνευτές ερμηνευτικής γκάμας από 17 μέχρι 65 ετών και συγκεκριμένα: ηθοποιούς, χορευτές αλλά και μη επαγγελματίες με ικανότητες στον σωματικό αυτοσχεδιασμό και τον λόγο και διαθεσιμότητα σε πιο ανατρεπτικές προσεγγίσεις της θεατρικής πράξης.

Οι υποψήφιοι θα πρέπει να έχουν εξαιρετική φυσική κατάσταση και ιδιαίτερο, χαρακτηριστικό παρουσιαστικό. Το έργο απαιτεί τρεις ηλικιακές γκάμες: 17-25, 30-40 και έναν ερμηνευτή 60-65 ετών.

Στην πρώτη φάση της ακρόασης οι υποψήφιοι θα κληθούν να παρουσιάσουν αυτοσχεδιασμό σε ντουέτα, στη δεύτερη θα δοθεί διαλογικό κείμενο χωρίς προετοιμασία.

Στην ακρόαση θα κληθούν οι υποψήφιοι που θα επιλεγούν αυστηρά από τον σκηνοθέτη και τους συνεργάτες του με βάση το βιογραφικό τους σημείωμα και τα υλικά που έχουν αποστείλει.

Όλα τα υλικά είναι απολύτως εμπιστευτικά και θα επιστραφούν, εφόσον οι υποψήφιοι το επιθυμούν, μετά την ανακοίνωση των αποτελεσμάτων.

Όσοι επιλεγούν για την ακρόαση θα ειδοποιηθούν αυστηρά στα προσωπικά τους email.

Η ακρόαση θα πραγματοποιηθεί σε δύο φάσεις.

1. Κατάθεση βιογραφικών και υλικών: Οι ενδιαφερόμενοι παρακαλούνται να στείλουν ηλεκτρονικά στο email [email protected] με την ένδειξη στο θέμα «Ακρόαση – Άντρες 2018»: α) το βιογραφικό τους, β) πορτφόλιο με τουλάχιστον 4 πρόσφατες φωτογραφίες τους και γ) τρίλεπτο αμοντάριστο βίντεο τραβηγμένο από κινητό ή κάμερα με μια δράση και μια σύντομη προσωπική εξομολόγηση με θέμα: «Η επιθυμία». Το κείμενο θα είναι των υποψηφίων.

… Δείτε ολόκληρο το άρθρο στη σελίδα που δημοσιεύτηκε – Πηγή: CLICK AT LIFE

ΣΧΟΛΙΑ

Κάνε like τη σελίδα μας στο Facebook

Κάνε like για να μαθαίνεις τις ειδήσεις που ξεχωρίζουν!