Πέμπτη, 24 Μαΐου 2018
# M-NEWS:
ΑΘΗΝΑ:
21 °C 1 kmh
ΘΕΣΣΑΛΟΝΙΚΗ:
21 °C 2 kmh
Home | ΤΟΥΡΙΣΜΟΣ - ΤΑΞΙΔΙΑ | [Click at Life]: Ολλανδία: μάθετε γιατί πρέπει να είναι ο επόμενός σας προορισμός
[Click at Life]: Ολλανδία: μάθετε γιατί πρέπει να είναι ο επόμενός σας προορισμός

[Click at Life]: Ολλανδία: μάθετε γιατί πρέπει να είναι ο επόμενός σας προορισμός

Η Ολλανδία, και κυρίως το Άμστερνταμ, φημίζεται για το πράσινο, τα ποδήλατα και τα coffee shop της. Μαζί με αυτούς, όμως, υπάρχουν πολλοί λόγοι ακόμα για να την επισκεφτείτε. Θέλετε να μάθετε μερικούς;

Για να γνωρίσετε την πολιτιστική πρωτεύουσα της Ευρώπης
Όχι, δεν είναι το Άμστερνταμ, αλλά η πόλη Λέουβαρντεν (μαζί με τη Βαλέτα της Μάλτας), η οποία είναι πρωτεύουσα της επαρχίας Φρίσλαντ και απέχει περίπου 2 ώρες από την πρωτεύουσα. Μπορεί να μην την έχει ξανακούσει κανείς, αλλά αν αγαπάτε την τέχνη, είναι μια καλή χρονιά να ταξιδέψετε προς τα εκεί και να ανακαλύψετε τις καλλιτεχνικές δράσεις που έχει οργανώσει για φέτος.

Για το Ρότερνταμ
Το Ρότερνταμ είναι η δεύτερη μεγαλύτερη μητρόπολη της Ολλανδίας στα νότια της χώρας, μια πόλη με ιδιαίτερη αρχιτεκτονική υψηλού επιπέδου, εμπνευσμένες τοπικές πρωτοβουλίες, όπως κανάλια για σέρφινγκ εντός της πόλης, με έντονο το στοιχείο της Τέχνης, με τον πλούτο κορυφαίων μουσείων, καλή κουζίνα και ζωντανή νυχτερινή ζωή. Εκεί θα δείτε και το Markthal, ένα πολυτελές εμπορικό κέντρο που εντάσσεται στα αξιοθέατα της πόλης, θα πάτε στο Παλιό Λιμάνι για μια διαφορετική αύρα από αυτή που χαρακτηρίζει το υπόλοιπο Ρότερνταμ, αφού αποτελεί σημείο ανάμνησης μιας άλλης εποχής, και θα αποδράσετε από την αστική «ζούγκλα», κάνοντας μια βόλτα στο πάρκο Het.

… Δείτε ολόκληρο το άρθρο στη σελίδα που δημοσιεύτηκε – Πηγή: CLICK AT LIFE

ΣΧΟΛΙΑ

Κάνε like τη σελίδα μας στο Facebook

Κάνε like για να μαθαίνεις τις ειδήσεις που ξεχωρίζουν!