Πέμπτη, 24 Μαΐου 2018
# M-NEWS:
ΑΘΗΝΑ:
21 °C 1 kmh
ΘΕΣΣΑΛΟΝΙΚΗ:
21 °C 2 kmh
Home | ΠΟΛΙΤΙΣΜΟΣ - ΨΥΧΑΓΩΓΙΑ | [Click at Life]: Κερδίστε προσκλήσεις για τις πιο τρομακτικές cine νύχτες του Horrorant Festival
[Click at Life]: Κερδίστε προσκλήσεις για τις πιο τρομακτικές cine νύχτες του Horrorant Festival

[Click at Life]: Κερδίστε προσκλήσεις για τις πιο τρομακτικές cine νύχτες του Horrorant Festival

Το πρώτο και μεγαλύτερο κινηματογραφικό φεστιβάλ τρόμου στην Ελλάδα επιστρέφει και εμείς σας εξασφαλίσαμε 10 μονές προσκλήσεις για τις προβολές της Αθήνας.

Το ταξίδι, όπως κάθε χρόνο, θα ξεκινήσει από την Αθήνα με τους κινηματογράφους ΙΝΤΕΑΛ και ΑΑΒΟΡΑ να φιλοξενούν το πλούσιο πρόγραμμα του φεστιβάλ στις 3 – 9 Μαΐου, ενώ αμέσως μετά αυτό θα μεταφερθεί αυτούσιο περίπου 500χλμ βορειότερα, με τις δύο αίθουσες του κινηματογράφου ΒΑΚΟΥΡΑ στη Θεσσαλονίκη να παίρνουν τη σκυτάλη στις 10 – 16 Μαΐου.

Αυτό όμως θα είναι μόνο η αρχή, με το 5ο Horrorant Film Festival «ΝΥΧΤΕΣ ΤΡΟΜΟΥ» να έχει φέτος στόχο να μην αφήσει κανέναν horror fan παραπονεμένο, συνεχίζοντας το ταξίδι του όχι σε δύο, όχι σε πέντε αλλά σε οχτώ ακόμα πόλεις από τον Έβρο μέχρι τη Κρήτη και από την Ήπειρο μέχρι τα Δωδεκάνησα.

Τι θα δούμε στο 5ο Horrorant Film Festival «Νύχτες τρόμου»

Ελληνικές και διεθνείς Ταινίες Μεγάλου Μήκους, με το Διαγωνιστικό Τμήμα να παρουσιάζει τις καλύτερες απ’ αυτές σε πανελλήνια πρεμιέρα, χωρίς φυσικά να λείπουν και εκείνες που θα έχουμε την ευκαιρία να δουμέ σε πρώτη πανευρωπαϊκή ή και παγκόσμια προβολή. Από το πρόγραμμα δε γίνεται να λείπουν και οι Ταινίες Μικρού Μήκους με μικρά διαμαντάκια απ’ όλο το κόσμο να συνοδεύουν τις προβολές, προσφέροντας το καλύτερο ορεκτικό πριν το κυρίως πιάτο.

… Δείτε ολόκληρο το άρθρο στη σελίδα που δημοσιεύτηκε – Πηγή: CLICK AT LIFE

ΣΧΟΛΙΑ

Κάνε like τη σελίδα μας στο Facebook

Κάνε like για να μαθαίνεις τις ειδήσεις που ξεχωρίζουν!