Παρασκευή, 25 Μαΐου 2018
# M-NEWS:
ΑΘΗΝΑ:
21 °C 1 kmh
ΘΕΣΣΑΛΟΝΙΚΗ:
21 °C 2 kmh
Home | ΠΟΛΙΤΙΣΜΟΣ - ΨΥΧΑΓΩΓΙΑ | [Click at Life]: Κερδίστε προσκλήσεις για την παράσταση «Ένας Ήρωας του Καιρού μας» στη σκηνή του 104
[Click at Life]: Κερδίστε προσκλήσεις για την παράσταση «Ένας Ήρωας του Καιρού μας» στη σκηνή του 104

[Click at Life]: Κερδίστε προσκλήσεις για την παράσταση «Ένας Ήρωας του Καιρού μας» στη σκηνή του 104

Εξασφαλίσαμε τέσσερις διπλές προσκλήσεις για την παράσταση από τη νεοσύστατη θεατρική ομάδα Lab.Oratorium.

Τέλη της δεκαετίας 1830 Ένα ημερολόγιο ανοίγει. 10 Μαΐου. Στο δρόμο για τον Καύκασο ο αξιωματικός Γκριγκόρι Αλεξάντροβιτς Πετσόριν σταθμεύει στα ιαματικά λουτρά μιας περιφερειακής πόλης της Ρώσικης αυτοκρατορίας. Το Πιατιγκόρσκ θυμίζει ένα τοπίο παραμυθιού. Στα σύνορα του οι επιθέσεις Τσερκέζων, λαών που ψάχνουν την ταυτότητα τους απέναντι στον Ηγεμόνα-Τσάρο, μαίνονται. Εκεί ο ήρωας θα συναντήσει έναν φίλο από το μέτωπο και απαλλαγμένοι από τα στρατιωτικά τους καθήκοντα θα έρθουν αντιμέτωποι με την πλήξη. Ο ερχομός της πριγκίπισσας Μαίρης θα αλλάξει τα πράγματα. Ένα παιχνίδι διεκδίκησης ξεκινάει. Ένας έρωτας από το παρελθόν. Ένα ποτήρι. Μία μαμά. Ένας χορός. Μία προαγωγή. Ένα άλογο. Μία βόλτα. Ένα λάθος. Μία επίσκεψη. Ένας γιατρός. Ένας μάγος. Μία συνομωσία. Όλα αυτά συνθέτουν μια σειρά από γεγονότα που θα οδηγήσουν σε μία αναπάντεχη αναμέτρηση.
Το κλασικό έργο της ρώσικης πεζογραφίας «Ένας ήρωας του καιρού μας» του Μιχαήλ Λέρμοντωφ,αφενός το κύκνειο άσμα του εξομολογητικού ρομαντισμού και αφετέρου η αρχή του ρωσικού ρεαλιστικού μυθιστορήματος, δομήθηκε με τέτοια υλικά που το καθιστούν το πρώτο ψυχολογικό πεζογράφημα της Ρωσίας.

Το βιβλίο αποτελείται από πέντε αυτοτελείς νουβέλες. Οι τρεις τελευταίες αποτελούν αποσπάσματα του ημερολογίου του συγγραφέα- αφηγητή που ενσαρκώνεται στο πρόσωπο του Πετσόριν.

… Δείτε ολόκληρο το άρθρο στη σελίδα που δημοσιεύτηκε – Πηγή: CLICK AT LIFE

ΣΧΟΛΙΑ

Κάνε like τη σελίδα μας στο Facebook

Κάνε like για να μαθαίνεις τις ειδήσεις που ξεχωρίζουν!