Δευτέρα, 5 Δεκεμβρίου 2016
# M-NEWS:
ΑΘΗΝΑ:
ΘΕΣΣΑΛΟΝΙΚΗ:
Home | ΤΟΥΡΙΣΜΟΣ - ΤΑΞΙΔΙΑ | [Click at Life]: Κατερίνη: εκεί ψηλά στην Πιερία…
[Click at Life]: Κατερίνη: εκεί ψηλά στην Πιερία…

[Click at Life]: Κατερίνη: εκεί ψηλά στην Πιερία…

Η πρωτεύουσα του νομού Πιερίας αποτελεί μια από τις πιο δυναμικές αστικές περιοχές της Μακεδονίας και μας καλεί να την ανακαλύψουμε.

Μπορεί η Θεσσαλονίκη , ως η δημοφιλέστερη πόλη της Βόρειας Ελλάδας, να συγκεντρώνει τα βλέμματα πάνω της, λίγο παραπέρα, όμως, προς τα δυτικά, η πόλη της Κατερίνης βρίσκεται δυναμικά στο «παιχνίδι» και γνωρίζει τουριστική ανάπτυξη, με τα οργανωμένα παραθεριστικά της κέντρα, με την οικιστική της ανάπτυξη, τα νέα έργα που πραγματοποιούνται στην περιοχή και αδιαμφισβήτητα με τη φυσική ομορφιά της.

Σε απόσταση 68 χιλιομέτρων από τη συμπρωτεύουσα και 435 χιλιομέτρων από την Αθήνα, η Κατερίνη με τους 55 χιλιάδες κατοίκους της βρίσκεται στο πιερικό ύψωμα, ανάμεσα στα Πιέρια Όρη και στο Θερμαϊκό κόλπο, συνδυάζοντας θάλασσα, βουνό και άπλετη φυσική ομορφιά.

Βόλτα εντός, εκτός και επί τα αυτά
Η Κατερίνη μοιάζει να βρίσκεται σε ρυθμούς ανάπτυξης, σημειώνοντας αυξημένη τουριστική κίνηση τα τελευταία χρόνια.

Στην πόλη θα συναντήσετε ένα από τα ωραιότερα πάρκα της Ελλάδας, με εντυπωσιακά σιντριβάνια και πράσινο που ενδείκνυται για περίπατο, ενώ το καλοκαίρι εκεί εντοπίζεται η όαση της Κατερίνης, τις ημέρες που η ζέστη «χτυπάει» κόκκινο. Ο πεζόδρομος της οδού Μεγάλου Αλεξάνδρου αποτελεί το εμπορικό κέντρο της Κατερίνης, ό,τι πρέπει για να χαλαρώσετε και να ψωνίσετε, με διάφορα γραφικά καφέ και εστιατόρια έτοιμα να σας ξεκουράσουν.

… Δείτε ολόκληρο το άρθρο στη σελίδα που δημοσιεύτηκε – Πηγή: CLICK AT LIFE

ΣΧΟΛΙΑ

Κάνε like τη σελίδα μας στο Facebook

Κάνε like για να μαθαίνεις τις ειδήσεις που ξεχωρίζουν!