Κυριακή, 11 Δεκεμβρίου 2016
# M-NEWS:
ΑΘΗΝΑ:
ΘΕΣΣΑΛΟΝΙΚΗ:
Home | ΠΟΛΙΤΙΣΜΟΣ - ΨΥΧΑΓΩΓΙΑ | [Click at Life]: H Kate Bush αποκαλύπτει γιατί δεν έκανε περιοδείες για 35 χρόνια
[Click at Life]: H Kate Bush αποκαλύπτει γιατί δεν έκανε περιοδείες για 35 χρόνια

[Click at Life]: H Kate Bush αποκαλύπτει γιατί δεν έκανε περιοδείες για 35 χρόνια

«Δεν ήταν σχεδιασμένο έτσι, γιατί πραγματικά χάρηκα το πρώτο σετ συναυλιών που κάναμε το 1979».

Μετά από 35 περίπου χρόνια «σιγής» η Kate Bush επέστρεψε στις πρώτες ζωντανές εμφανίσεις, για μια σειρά 22 συναυλιών στο Λονδίνο το 2014 . Ήταν οι πρώτες μετά την Ευρωπαϊκή περιοδεία 28 συναυλιών που έκανε το 1979. «Δεν ήταν σχεδιασμένο έτσι, γιατί πραγματικά χάρηκα το πρώτο σετ συναυλιών που κάναμε (το 1979). Το πλάνο τότε ήταν να ετοιμάσω φρέσκο υλικό για δύο άλμπουμ και μετά να κάνουμε άλλη συναυλία», εξήγησε η Bush σε πρόσφατη συνέντευξη της στον Independent.

Τα πλάνο άρχισε όμως να εκτροχιάζεται όταν ολοκλήρωνε τη δουλειά για το υλικό του δεύτερου άλμπουμ – το «The Dreaming» του 1982 – επειδή άρχισε να ασχολείται πολύ περισσότερο με τη διαδικασία της ηχογράφησης. «Επίσης, κάθε φορά που τελειώνω ένα άλμπουμ, κάνω visual projects, τα οποία μπορεί να είναι σχετικά σύντομα, αλλά απαιτούν σημαντική δουλειά για να γίνουν» συμπλήρωσε. Σταδιακά λοιπόν, όπως αποκαλύπτει, άρχισε να απομακρύνεται από την ιδέα τού να παίζει ζωντανά και να ταυτίζεται περισσότερο με το συνδυασμό μουσικής και visuals.

Στη συνέχεια της συνέντευξης, η Bush μίλησε και για τον ήρωα της David Βowie: «Ένα από τα πιο δυνατά πράγματα που άκουσα τελευταία ήταν το «Blackstar» του Bowie.

… Δείτε ολόκληρο το άρθρο στη σελίδα που δημοσιεύτηκε – Πηγή: CLICK AT LIFE

ΣΧΟΛΙΑ

Κάνε like τη σελίδα μας στο Facebook

Κάνε like για να μαθαίνεις τις ειδήσεις που ξεχωρίζουν!