Δευτέρα, 18 Ιουνίου 2018
# M-NEWS:
ΑΘΗΝΑ:
21 °C 1 kmh
ΘΕΣΣΑΛΟΝΙΚΗ:
21 °C 2 kmh
Home | ΠΟΛΙΤΙΣΜΟΣ - ΨΥΧΑΓΩΓΙΑ | [Click at Life]: O Jay-Z ετοιμάζει νέο δίσκο με ανέκδοτα τραγύδια του Prince
[Click at Life]: O Jay-Z ετοιμάζει νέο δίσκο με ανέκδοτα τραγύδια του Prince

[Click at Life]: O Jay-Z ετοιμάζει νέο δίσκο με ανέκδοτα τραγύδια του Prince

Το νέο άλμπουμ θα περιλαμβάνει ανέκδοτα τραγούδια από το «θησαυροφυλάκιο» του Paisley Park.

Έχοντας βρει λύση με τους κληρονόμους του Prince, ο Jay-Z και η υπηρεσία streaming,Tidal, ανακοίνωσαν πως ετοιμάζουν έναν δίσκο με ακυκλοφόρητη μουσική του μεγάλου καλλιτέχνη. Το άλμπουμ μάλιστα θα αποτελείται από τραγούδια που βρέθηκαν στα αρχεία από το Paisley Park .

Σύμφωνα με τη σχετική ανακοίνωση στο νέο άλμπουμ, δεν θα υπάρχει μουσική από τον κατάλογο του Prince με την Warner Brothers Records. Ο νέος δίσκος θα κυκλοφορήσει μέσα στο 2019, αρχικά σε αποκλειστικότητα μέσω του Tidal για δύο εβδομάδες, ενώ αργότερα θα γίνει διαθέσιμος μέσω άλλων υπηρεσιών. Στη σχετική ανακοίνωση, ο Jay-Z τόνισε πως το νέο άλμπουμ θα συνεχίσει να σέβεται και να τιμά την μεγάλη κληρονομιά που άφησε πίσω του ο Prince.

«Ο μόνος στόχος μας είναι να μοιραστούμε τη μουσική του Prince με τους θαυμαστές του, όπως ήθελε» εξήγησε ο Jay-Z, σημειώνοντας πως ο Prince επέλεξε το Tidal για τα «HITnRUN Phase One» και «HITnRUN Phase Two», τους δυο τελευταίους δίσκους που κυκλοφόρησε όσο ζούσε. Ο σύμβουλος της οικογένειας του Prince, Troy Carter, σχολίασε πως είναι ιδιαίτερα χαρούμενος που ξεκαθαρίστηκαν τα νομικά προβλήματα ώστε να συνεχιστεί η συνεργασία με το Tidal.

Μέχρι όμως να κυκλοφορήσει το άλμπουμ, οι θαυμαστές του Prince θα έχουν τη δυνατότητα να διαβάσουν τα απομνημονεύματά του , τα οποία όμως δεν κατάφερε να ολοκληρώσει.

… Δείτε ολόκληρο το άρθρο στη σελίδα που δημοσιεύτηκε – Πηγή: CLICK AT LIFE

ΣΧΟΛΙΑ

Κάνε like τη σελίδα μας στο Facebook

Κάνε like για να μαθαίνεις τις ειδήσεις που ξεχωρίζουν!