Παρασκευή, 9 Δεκεμβρίου 2016
# M-NEWS:
ΑΘΗΝΑ:
ΘΕΣΣΑΛΟΝΙΚΗ:
Home | ΤΟΥΡΙΣΜΟΣ - ΤΑΞΙΔΙΑ | [Click at Life]: Ιδέες για χειμερινές αποδράσεις κοντά στη θάλασσα
[Click at Life]: Ιδέες για χειμερινές αποδράσεις κοντά στη θάλασσα

[Click at Life]: Ιδέες για χειμερινές αποδράσεις κοντά στη θάλασσα

Τι κι αν η θερμοκρασία πέφτει, ο καιρός είναι συννεφιασμένος και ο χειμώνας μπαίνει δυναμικά; Η θάλασσα δίνει πάντα μια ηρεμία στο τοπίο και δεν σκοπεύουμε να την απαρνηθούμε, μόνο και μόνο επειδή δεν μπορούμε να βουτήξουμε στα νερά της. Γι’ αυτό και βάζουμε μπρος για μέρη όπου μπορούμε να την απολαύσουμε αγναντεύοντας, ακόμη κι αν είναι σκοτεινή και άγρια.

Πήλιο
Μια απόδραση για τους αναποφάσιστους, γι’ αυτούς που δεν μπορούν να αποχωριστούν το βουνό όταν πιάνουν τα κρύα, αλλά δεν θα έλεγαν «όχι» και σε λίγη θάλασσα είναι το Πήλιο. Σίγουρα μια τέτοια εποχή η Τσαγκαράδα, η Μακρινίτσα, η Πορταριά , οι Μηλιές και τα υπόλοιπα ορεινά χωριά του Πηλίου κλέβουν την παράσταση, αλλά μπορείτε να έρθετε σε επαφή με τη θάλασσα κατεβαίνοντας για βόλτα στον Άγιο Ιωάννη ή πηγαίνοντας προς τα παραθαλάσσια χωριά του Παγασητικού, όπως τη Μηλίνα και το Τρίκερι με το νησιώτικο άρωμα.

Ναύπακτος
Ό,τι πρέπει για weekend, απέχοντας περίπου 220 χιλιόμετρα από την Αθήνα, η Ναύπακτος καταφέρνει να συνδυάσει και βουνό (για όσους προτιμούν τις ορεινές αποδράσεις το χειμώνα), αλλά και θάλασσα, για τους πιο ρομαντικούς, αυτούς που αναζητούν τη θέα της ακόμη κι όταν η εποχή της «κλέβει» τον πρωταγωνιστικό ρόλο.

… Δείτε ολόκληρο το άρθρο στη σελίδα που δημοσιεύτηκε – Πηγή: CLICK AT LIFE

ΣΧΟΛΙΑ

Κάνε like τη σελίδα μας στο Facebook

Κάνε like για να μαθαίνεις τις ειδήσεις που ξεχωρίζουν!