Τετάρτη, 13 Δεκεμβρίου 2017
# M-NEWS:
ΑΘΗΝΑ:
18 °C 6 kmh
ΘΕΣΣΑΛΟΝΙΚΗ:
13 °C 2 kmh
Home | ΠΟΛΙΤΙΣΜΟΣ - ΨΥΧΑΓΩΓΙΑ | [Click at Life]: O Hugh Jackman απέρριψε τον ρόλο του James Bond
[Click at Life]: O Hugh Jackman απέρριψε τον ρόλο του James Bond

[Click at Life]: O Hugh Jackman απέρριψε τον ρόλο του James Bond

«Εκείνο τον καιρό τα σενάρια είχαν γίνει τόσο εξωπραγματικά και τρελά» εξήγησε ο Jackman.

Ο Daniel Craig πρόσφατα επιβεβαίωσε πως θα παίξει τον θρυλικό James Bond σε (τουλάχιστον) άλλη μια ταινία, βάζοντας έτσι τέλος στην αγωνία των παραγωγών και των θαυμαστών της σειράς. Όσο υπήρχε αβεβαιότητα όμως, έγιναν αρκετές συζητήσεις για το ποιος ηθοποιός θα μπορούσε να αντικαταστήσει τον Craig στον ρόλο. Ένας υποψήφιος, στο μέλλον, θα μπορούσε να είναι ο Hugh Jackman, καθώς του είχε γίνει πρόταση στο παρελθόν για τον ρόλο.

Όπως αποκάλυψε ο Αυστραλός ηθοποιός, ο ρόλος του James Bond τού προσφέρθηκε όταν ολοκληρώθηκαν οι ταινίες με τον Pierce Brosnan και οι παραγωγοί των ταινιών αναζητούσαν τον επόμενο «007». «Ήμουν έτοιμος να κάνω το “X-Men 2” όταν με πήρε τηλέφωνο ο ατζέντης να με ρωτήσει εάν με ενδιαφέρει ο Bond» αποκάλυψε ο Jackman.

Παρά το γεγονός ότι πρόκειται για έναν από τους πιο κλασσικούς ρόλους της μεγάλης οθόνης, ο Jackman γρήγορα απέρριψε την πρόταση. «Ένιωθα πως εκείνον τον καιρό τα σενάρια είχαν γίνει τα τόσο εξωπραγματικά και τρελά και ένιωθα πως έπρεπε να γίνουν πιο θαρραλέα και ρεαλιστικά» σχολίασε ο ηθοποιός.

… Δείτε ολόκληρο το άρθρο στη σελίδα που δημοσιεύτηκε – Πηγή: CLICK AT LIFE

ΣΧΟΛΙΑ

Κάνε like τη σελίδα μας στο Facebook

Κάνε like για να μαθαίνεις τις ειδήσεις που ξεχωρίζουν!