Δευτέρα, 20 Νοεμβρίου 2017
# M-NEWS:
ΑΘΗΝΑ:
13 °C 0 kmh
ΘΕΣΣΑΛΟΝΙΚΗ:
13 °C 0 kmh
Home | ΠΟΛΙΤΙΣΜΟΣ - ΨΥΧΑΓΩΓΙΑ | [Click at Life]: Η Helen Mirren θα υποδυόταν τον «σαιξπηρικό» Donald Trump ευχαρίστως
[Click at Life]: Η Helen Mirren θα υποδυόταν τον «σαιξπηρικό» Donald Trump ευχαρίστως

[Click at Life]: Η Helen Mirren θα υποδυόταν τον «σαιξπηρικό» Donald Trump ευχαρίστως

Ήδη έχει τα μαλλιά και έχει σκεφτεί πώς θα μπει στο πετσί του ρόλου.

Η εκλογή του Donald Trump στην προεδρία των ΗΠΑ πριν από ένα χρόνο μπορεί να δυσαρέστησε πολλούς αστέρες από τον χώρο του θεάματος, αλλά η αλήθεια είναι πως οι «άστοχες» δηλώσεις και τοποθετήσεις του νέου προέδρου έχουν αποτελέσει πηγή έμπνευσης και «πρώτη ύλη» για πολλούς κωμικούς.

Ο Alec Baldwin , για παράδειγμα, κατάφερε ένα νέο comeback υποδυόμενος τον αμφιλεγόμενο πρόεδρο στην θρυλική κωμική τηλεοπτική σειρά «Saturday Night Live» . Αντίστοιχα, η εκλογή και η προσωπικότητα του Trump αποτέλεσαν θεματικές του τελευταίου κύκλου του «South Park» .

Σε πρόσφατη συνέντευξή της η Helen Mirren δηλώνει πως θα το έβρισκε «πολύ διασκεδαστικό» να υποδυθεί τον Αμερικανό πρόεδρο. Η ίδια δεν εξηγεί εάν έχει τελειοποιήσει τους περίεργους τρόπους ή την ομιλία του Trump, αλλά διατείνεται πως σχεδόν έχει τα μαλλιά που απαιτεί ο ρόλος.

Η Mirren αποκάλυψε πως θεωρεί τον Αμερικανό πρόεδρο «συναρπαστικό χαρακτήρα», «είναι λίγο σαιξπηρικός», αναφέρει χαρακτηριστικά και ως εκ τούτου μπορεί να έχει ένα «σαιξπηρικό τέλος». Συνεχίζοντας, η Βρετανίδα ηθοποιός δήλωσε πως για να ενσαρκώσει τον Trump θα εστίαζε στην ανατροφή τουκαι τη σχέση με τον πατέρα του.

… Δείτε ολόκληρο το άρθρο στη σελίδα που δημοσιεύτηκε – Πηγή: CLICK AT LIFE

ΣΧΟΛΙΑ

Κάνε like τη σελίδα μας στο Facebook

Κάνε like για να μαθαίνεις τις ειδήσεις που ξεχωρίζουν!