Δευτέρα, 27 Μαρτίου 2017
# M-NEWS:
ΑΘΗΝΑ:
ΘΕΣΣΑΛΟΝΙΚΗ:
Home | ΠΟΛΙΤΙΣΜΟΣ - ΨΥΧΑΓΩΓΙΑ | [Click at Life]: H γκαλερί Breeder «ντύνει» το εστιατόριο Vezené με έργα του street artist Hope
[Click at Life]: H γκαλερί Breeder «ντύνει» το εστιατόριο Vezené με έργα του street artist Hope

[Click at Life]: H γκαλερί Breeder «ντύνει» το εστιατόριο Vezené με έργα του street artist Hope

Η συνεργασία The Breeder x Vezené φέρνει κοντά δύο από τους πιο δυναμικούς εκπρόσωπους της σύγχρονης ελληνικής κουλτούρας, που, ενώ δραστηριοποιούνται σε διαφορετικούς τομείς, διέπονται και οι δύο από μία κοινή φιλοσοφία, όραμα και δημιουργικότητα.

Στο πλαίσιο αυτής της συνέργειας, καλλιτέχνες και εικαστικά πρότζεκτ που επιμελείται η γκαλερί The Breeder δημιουργούν site specific έργα και παρεμβάσεις στον χώρο του Vezené, ώστε οι επισκέπτες εκτός από μία γαστρονομική εμπειρία να έρχονται σε επαφή με τη σύγχρονη τέχνη.

Η συνεργασία The Breeder x Vezené εγκαινιάζεται στις 20 Φεβρουαρίου με μια site specific εγκατάσταση του street artist HOPE, ο οποίος δημιούργησε μια σειρά από μεγάλων διαστάσεων κολάζ που συνδυάζουν εικόνες και στοιχεία από διάφορους αρχαίους πολιτισμούς και δομούνται σε τοτεμικές συνθέσεις. «Σκοπός μου είναι να δημιουργήσω ένα διττό περιβάλλον. Nα αποσυνδέσω τα αντικείμενα από το εννοιολογικό τους υπόβαθρο, δημιουργώντας νέα υβριδικά τόπια» 

Ο ΗOPE δημιουργεί κολάζ απευθείας στους τοίχους της Αθήνας. Ιερά σύμβολα του χθες και του σήμερα ενώνονται στο έργο του, όπου το παρελθόν συνομιλεί με το παρόν δημιουργώντας νεά συστήματα ιδανικών. Οι κανόνες της συμμετρίας και της τελειότητας παραβιάζονται για να γεννηθεί μια καινούρια μοναδική ανάγνωση ενός κόσμου που θεωρούμε ήδη καθιερωμένο.

… Δείτε ολόκληρο το άρθρο στη σελίδα που δημοσιεύτηκε – Πηγή: CLICK AT LIFE

ΣΧΟΛΙΑ

Κάνε like τη σελίδα μας στο Facebook

Κάνε like για να μαθαίνεις τις ειδήσεις που ξεχωρίζουν!