Κυριακή, 30 Απριλίου 2017
# M-NEWS:
ΑΘΗΝΑ:
ΘΕΣΣΑΛΟΝΙΚΗ:
Home | ΠΟΛΙΤΙΣΜΟΣ - ΨΥΧΑΓΩΓΙΑ | [Click at Life]: «Δηλητήριο» από τον Γιάννη Μόσχο στο ΚΘΒΕ
[Click at Life]: «Δηλητήριο» από τον Γιάννη Μόσχο στο ΚΘΒΕ

[Click at Life]: «Δηλητήριο» από τον Γιάννη Μόσχο στο ΚΘΒΕ

Το έργο της Λοτ Φέικεμανς θα παρουσιαστεί σε πανελλήνια πρώτη στις 21 Απριλίου στο Θέατρο Εταιρείας Μακεδονικών Σπουδών.

Με την παράστασή του «Ήταν όλοι τους παιδιά μου» να συνεχίζεται με μεγάλη επιτυχία στο Θέατρο Εμπορικόν (έως και 9 Απριλίου), ο Γιάννης Μόσχος προετοιμάζει ήδη τη νέα σκηνοθετική δουλειά του για φέτος.

Θα ανηφορίσει στο Κρατικό Θέατρο Βορείου Ελλάδος για να παρουσιάσει σε πανελληνία πρώτη το «Δηλητήριο» (Πρωτότυπος τίτλος: «Gif»), συστήνοντας στο κοινό τη Λοτ Φέικεμανς. Μία σύγχρονη θεατρική συγγραφέα από την Ολλανδία, γεννημένη το 1965, που σπούδασε θεατρική γραφή αλλά και κοινωνική γεωγραφία. Ξεκίνησε να γράφει θεατρικά έργα για παιδιά και ενήλικες το 1995. Έργα της έχουν παρουσιαστεί με μεγάλη επιτυχία στο Ηνωμένο Βασίλειο, το Βέλγιο, τη Γαλλία, την Αυστρία, την Ελβετία, τη Γερμανία, το Λουξεμβούργο, τη Ρουμανία, τη Νότια Αφρική, τη Ναμίμπια, το Μεξικό, την Κίνα, τη Ρωσία, την Ισπανία, την Αργεντινή και τη Βραζιλία.

Γραμμένο το 2009, το «Δηλητήριο» έχει κερδίσει το βραβείο του καλύτερου ολλανδικού θεατρικού έργου που ανέβηκε την περίοδο 2009-2010. Βασισμένο σε αληθινή ιστορία, έχει κάνει μεγάλη επιτυχία στη Γερμανία και στην Αυστρία. «Αυτός» και «Αυτή», δυο ανώνυμοι απλοί άνθρωποι, έρχονται αντιμέτωποι με ένα απρόοπτο της ζωής.

… Δείτε ολόκληρο το άρθρο στη σελίδα που δημοσιεύτηκε – Πηγή: CLICK AT LIFE

ΣΧΟΛΙΑ

Κάνε like τη σελίδα μας στο Facebook

Κάνε like για να μαθαίνεις τις ειδήσεις που ξεχωρίζουν!