Τρίτη, 25 Οκτωβρίου 2016
# M-NEWS:
ΑΘΗΝΑ:
ΘΕΣΣΑΛΟΝΙΚΗ:
Home | ΠΟΛΙΤΙΣΜΟΣ - ΨΥΧΑΓΩΓΙΑ | [Click at Life]: Caravan Project: το καραβάνι στήθηκε στο Μεταξουργείο
[Click at Life]: Caravan Project: το καραβάνι στήθηκε στο Μεταξουργείο

[Click at Life]: Caravan Project: το καραβάνι στήθηκε στο Μεταξουργείο

Την Παρασκευή, 14 Οκτωβρίου δύο σκηνές yurt στήθηκαν στην πλατεία Αυδή και η ομάδα του Caravan Project καλωσόρισε τους Αθηναίους προσκαλώντας τους να γνωρίσουν έναν άλλο κόσμο, αυτόν που αναδεικνύει το Caravan Project από το 2011 με όχημα το ντοκιμαντέρ, τη φωτογραφία και την αφήγηση.

Το Caravan Project θα παραμείνει στην Πλατεία Αυδή έως και τις 5 Νοεμβρίου, παρουσιάζοντας ένα πλούσιο πρόγραμμα δράσεων, εκδηλώσεων, εκπαιδευτικών προγραμμάτων, που υλοποιούνται με την αποκλειστική δωρεά του Ιδρύματος Σταύρος Νιάρχος, με την υποστήριξη του ΟΠΑΝΔΑ, του Συν Αθηνά του Δήμου Αθηναίων και της Περιφέρειας Αττικής, αλλά και με την πολύτιμη συμμετοχή κατοίκων και φίλων και εθελοντών από την περιοχή του Μεταξουργείου.

Τι θα δούμε στο Caravan Project
Στο μεγάλο yurt φιλοξενείται μία πολυμεσική έκθεση ανοιχτή στο κοινό, με άξονα τις ιστορίες και το οδοιπορικό του Caravan Project στην Ελλάδα. Η έκθεση περιλαμβάνει φωτογραφίες, αποσπάσματα από τα ημερολόγια των μελών της ομάδας, κείμενα, αρχειακό υλικό, εικαστικές αναπαραστάσεις και διαδραστικά εκθέματα. Η έκθεση λειτουργεί από Τρίτη έως Παρασκευή τις ώρες 17:30 -21:00, ενώ το Σάββατο και την Κυριακή από τις 10:30  έως τις 14:30 και από τις 17:30 έως και τις 21:00.

… Δείτε ολόκληρο το άρθρο στη σελίδα που δημοσιεύτηκε – Πηγή: CLICK AT LIFE

ΣΧΟΛΙΑ

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Κάνε like τη σελίδα μας στο Facebook

Κάνε like για να μαθαίνεις τις ειδήσεις που ξεχωρίζουν!